Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Moby #217310 üzenetére

    Annak a rétegnek akiket a marketing meg akar szólítani, azoknak bőven elég lesz az "egérmozi". Eddig ezek az emberek simán megvoltak a mobilos játékok minőségével is elégedve. De ott a másik is régóta ismert tény, hogy a gaming társadalom nagy része bizonyos szinten "igénytelen" a grafikára, az fps számra, és az irányíthatóságra. Voltam olyan ismerősnél még régebben gépet újrarakni, ahol akkoriban egy elég jónnak mondható (felsőközép) PC-n a legtöbb játékkal úgy játszott a család (apuka plusz a két tízneves gyerek) a játékokkal ahogyan azt az első telepítéskor beállította nekik a gép. Volt hogy valamelyik CoD csak 800*600-ban ment nekik, és nem zavarta őket. Vagy másik esetben az sem volt probléma, hogy átlag 15-20fps-el ment a game (meg 20 percet töltött a Windows, mert olyan jó driver kereső programot találtak :DDD).

    Vagyis akiknek szánják azok nem fognak panaszkodni a most jelen lévő problémák miatt. Mi pedig (ha nevezhetjük magunkat hard core közösség) ezt ugyis csak mint kiegészítő szolgáltatásként használjuk majd, nem mint elsődleges opció.

    Amúgy ebben a technológiában több is lehetne és remélhetőleg meg is lépik. Pl. simán megoldható lenne, hogy az előfizetéshez tartozó vagy megvásárolt játékot konzolon letöltés nélkül is kipróbálható lenne (vagy akár a demók új változata, hogy pl egy-két órát tudsz vele játszani, kipróbálni. Sőt pl. konzolon,stream közben tölthetné le a háttérben a teljes játékot is. Vagy pl. modulárisan is működne pl. a játék multi része az a gépről futna, de a sztori az felhőből (vagy az átvezetők ala. Quantum Break). Ugyhogy én is látok benne fantáziát függetlenül attól, hogy nem nagyon fogom telefonról használni.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák