Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    Sziasztok,

    Alapból szólok, hogy most "láma" kérdés következik, kicsit összetetten. :) (nem találtam külön topicot arra, hogy "Milyen konzolt vegyek?" :) )

    Mióta világon vagyok, PC-m van, esetleg régen haveroknál toltam konzolt max. PS2-ig, illetve tavaly olt lehetőségem kirpbóálni a kinect-et X360-on.
    Szóval sok tapasztalatom nincs, de úgy gondoltam ideje volna belevágni egy konzol vételébe. A PC-m még bírja, de már nem a mai kornak megfelelő, több mint 8 éves lassan, s most igazán nem költenék rá, csak mert játszani akarok, s később meg vehetek még hozzá vasat, ha újabb játékkal szeretnék hébe-hóba játszani. :)

    Eltekintve az exkluzivitásoktól (PS4-re és XO-ra is van cím, ami mindenképp érdekelne) főleg a szolgáltatások terén kérném a javaslatokat, hogy ki mit ajánl. (tudom, ebben a topic-ban XO felé fogtok inkább terelni, de lehet, hogy ez is a célom, hogy megerősítsetek)
    A Kinect anno nagyon megtetszett, a párommal tuti jól elszórakoznánk vele, no meg mivel időnként sűrűn van távol a munkája miatt, a skype funkció sem egy utolsó megoldás. :) A többi szolgáltatás egyelőre még kérdéses, de ahogy nézem, itthon nem nagyon van még Netflix, meg társai, pedig azok is megérnének egy misét. :)
    - Ami inkább eltántorít az XO-tól, hogy mostanság látom, hogy a lokalizáció nem a legjobb, állítgatni kell, ami azért valljuk be, nem egy jó megoldás, de várom a meggyőző okokat, hogy miért FUN egy USA-s lokalizációt beállítani a magyar helyett, holott pl. áruház kínálatban ugyanolyannak kellene lennie az én értelmezésem szerint. :)
    - A másik a gold tagság, itt is a lokalizáció állítását javasoljátok, mert úgy 'ócsóbb'. Illetve megéri-e azt a pluszt kiadni a multiért? A többi extra EA és Origin account-okba most nem mennék bele, majd talán később. :)
    - A TV nézése működik valakinél is? Mert erről nem esett szó, s engem azért érdekelne ez a fícsör is. :)

    A PS4-es topic-ban ezzel szemben kevesebb problémát találtam lokalizáció és fizetések kapcsán, no meg azért az ár is valamiért cseppet jobb, mert pl. alapgép+2 kontroller és kamera (mondjuk ott nincs skype, így a kamera értelmét veszi) olcsóbb egy sima játékkal együtt, mint a sima kinect-es XO játék nélkül.

    Tudom, sok bajom van, de valahogy úgy érzem, hogy amíg nem érzem tutinak az XO szolgáltatás kínálatát, ár és megbízhatóság miatt a PS4 lesz végül, s marad a telefonról skype-olás.

Új hozzászólás Aktív témák