Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz IntelKiller7 #151646 üzenetére

    Vannak "Road to Battlefield V" eventek is, aminek a keretében van weekly rotation DLC mapokból, ezeken még azért még szokott lenni élet, ezen a héten például a Rush játékmód pörög, aminek kifejezetten örülök, mert CQ-n kívül szinte minden más már alig játszható.

    Aki nem akar csak emiatt EA Access-t, annak szerintem mindkét kiszerelés simán ajánlható addig amíg nem jön a BF5 ősszel. De én azért inkább a Revolution-t venném, nem nagy felár a DLC mapokért.

    (#151648) Medocsabi: Battlefield 1 esetén miben vagy lemaradva ha most kezded? Assault legjobb fegyvere az alap MP18. Medic esetén a Mondragon Storm rögtön az első unlock lehetőség és félelmetesen jó. Supportnál a Lewis Gun Low Weight is nagyon sokáig jól kiszolgál. Scout esetén meg az alap SMLE is simán jó, de a többi is gyorsan unlockolható, kicsit ésszel játszva meg a Martini Henry-ig eljutni sem nagy történet (bár ez nem mindenkinek jön be, mert inkább közepes távolságra való). Szerintem a Bf1 alapból is nagyon jó fegyverekkel indítja a játékost.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák