Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz mike1334 #130833 üzenetére

    En is sokat porgetem az FH3-at, de be fogom huzni elobb-utobb az FM7-et is egy learazasnal. Karacsonykor a Doomot vettem meg es a Ryset. Elobbivel szepen haladok, utobbit meg nem vettem elo.

    EA-bol a Battlefield 1-et porgettem ki. Asszony elkezdett jatszani az Unravellel, de jegelte. Megvettuk az overcookedot, de mostanaban azt se toljuk, eleg nehez, a harmadik szintnel mar folyamatosan vissza kell mennunk korabbi palyakhoz, hogy eleg csillagot gyujtsunk ossze.

    Es itt figyel meg az AC Unity meg az Octodad is. Most az EA-t lemondtam, de a Titanfall2 es a Need for Speed miatt egyszer meg tuti elofizetek ra. Helyette lett gwg, local coopban nyomjuk baratnommel a gow ultimate editiont.

    Egyebkent a 4K TV/X vasarlashoz visszaterve: gwg-ben benne van a Sam and Max. Ez a jatek kb az elso xbox grafikai szinvonalan all, megis zsenialis es lekot. Nem minden a tueles, ultrarealisztikus grafika. :)

    Egyebkent szerintem most elleszek a mar meglevo jatekokkal, plusz a gwg-vel. Max nagy learazasnal egy Witcher 3-at es egy FM7-et szerzek. Bar sok mas is erdekel (pl a wolfensteinek), de fekezni kell magam.

Új hozzászólás Aktív témák