Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barnes

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kb fél éve nem játszottam és ma egy ilyen e-maillt kaptam:

    Értesítjük, hogy jogérvényesítő intézkedést kezdeményeztünk az Xbox Live-fiókjában a Microsoft szolgáltatási szerződésének megszegése miatt.

    Az értesítést egyaránt elküldtük az Xbox Live-fiókjába és a Microsoft-fiókjához tartozó e-mail címére. További információkat az enforcement.xbox.com webhelyen talál.

    A szolgáltatás megszegéséről más Xbox Live-játékosok értesítették az Xbox Live szabályzatfelügyeleti és jogérvényesítő csoportját, de az sem kizárt, hogy a szolgáltatás használata közben derült fény a szolgáltatásszegésre. A beérkezett panaszok és a rendelkezésre álló egyéb bizonyítékok megvizsgálásával arra jutottunk, hogy Ön megszegte a Microsoft szolgáltatási szerződését, ezért megtettük a szükséges jogérvényesítő intézkedést.

    Az enforcement.xbox.com, webhelyen:

    megtekintheti az Önt érintő korábbi intézkedéseket,
    tájékozódhat arról, miért káros az Xbox Live szolgáltatásra és -közösségre a Microsoft szolgáltatási szerződésének megszegése,
    megtudhatja, hogyan biztosítható a felhasználók védelme az Xbox Live szolgáltatásban, valamint hogy miként kerülhetők el a jövőbeli szerződésszegések,
    áttekintheti, hogy a jogérvényesítő intézkedés mit jelent Xbox 360-, Xbox One- és Windows Xbox-fiókjára nézve.
    Megjegyzés: Az ügyfélszolgálat nem tud részletekkel szolgálni a jogérvényesítő intézkedésről, és módosítani sem tudja azt. Ezenkívül az intézkedés időbeli hatálya és az érintett Xbox Live-funkciók az Xbox Live szabályzatfelügyeleti és jogérvényesítő csoportjának döntése alapján előzetes értesítés nélkül változhatnak, ha újabb szolgáltatásszegésről bizonyosodik be, hogy valóban megtörtént. Ha el szeretné olvasni az intézkedéssel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókat, jelentkezzen be az enforcement.xbox.com webhelyen a Microsoft-fiókjával, és tekintse át az Önt érintő korábbi intézkedéseket.

    Köszönjük.
    Az Xbox Live szabályzatfelügyeleti és jogérvényesítő csoportja

    Az ok:
    MarketPlaceTheft
    2017. 11. 09. 2:30:29
    Apply for Review
    Enforcement Detail :- A fiók csalárd tevékenységet folytatott, mint például: tartalomkódok vagy licencek törvénysértő módon való megszerzése, fiókok hitelesítő adatainak rosszindulatú terjesztése, illetve a Microsoft támogatási szolgálat képviselőinek a megtévesztése. A kapcsolódó fiók jogosultságait a következő időpontig felfüggesztettük: 9999. 12. 31. 0:00:00..

    Ez mi lehet? Nem csináltam semmit. Erre, hogy tudok reagálni?

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák