Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Kecuhun #110190 üzenetére

    Uhh, az ugy nem gaz? ... meg tudtatok egyezni, nem volt "maceras" az elvaras? (megiscsak eddig kozosen vasaroltatok). Vagy - leven, hogy itt ez a nagy jateklista - O adta fel az "eddigieket" es neked megmaradtak a jatekok (azaz, Te home-oltal le vele es nem forditva?).

    En 42 vagyok, szinten ket gyerek, decemberben lesz 2 eves a One, van eleg sok jatekom, eleinte kerestem en is tarsat, de eleg ritkan van idom jatszani (van tobb megvasarolt cimem is, amit el sem inditottam meg), de mara mar nem eroltetem; nehez olyan tarsat talalni, akikkel kozos az erdeklodes es meg nagyjabol ugyanannyit terveztek kolteni/jatszani is.
    En amit tudok, hogy az uj AC, majd PUBG, majd tavasszal a State of Decay 2, amit biztosan megveszek, illetve egyaltalan, amikkel lesz idom jatszani (addig is, a PoE beszippantott, illetve meg a Dvisionhoz is vissza-vissza terek :) ).

    UI.: most latom, hogy tavaly ev elejen mi mar kommunikaltunk hasonlo temaban es akkor meg is talaltad a home tarsad, azt irtad. Sajnalom, hogy vegul igy alakult, de azert remelem nem jottel ki belole rosszul.

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák