-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
Azért a BatChat 25t kapni fogja rendesen :
Bat.-Chatillon 25 t:
Dispersion on the move and hull traverse of the Batignolles-Chatillon 25 t suspension reduced by 12%
Dispersion on turret traverse of the 105mm mle. 57 (D. 1504) gun reduced by 12%
Penetration of the OFL-105-E1 shell for the 105mm mle. 57 (D. 1504) gun reduced from 259mm to 249mm -
Departed
őstag
válasz Bingisz #88143 üzenetére
Korrekt csak úgy lett volna, ha a gold lőszer pen-jét is nerfelnék. De mivel a WG-nek a játékélmény egyáltalán nem számít csak a profit...na mindegy nagy kár hogy rendes konkurencia híján azt csinál ez a banda amit akar.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
h1mpi
félisten
válasz Departed #88152 üzenetére
Pontosan erre megy ki a játék. Csak azt tudnám miért profit nekik a gold ammo, amikor kreditért megvehető?
Azért szerencse, hogy a T32 penjét nem nerfeltékA Jpz. E100 esetén így el is dőlt, hogy nem lesz kifejlesztve. 278-as pen az vicc
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
scyllarus
veterán
válasz szallasi007 #88149 üzenetére
Bokorharcos medek? Mivel átütés nerfet és mozgás közbeni pontosság buffot kaptak, pont a rohangálós stílussal járnak jobban majd.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mcwolf79
veterán
Ezek a xarházik szép lassacskán -moderálva- az összes jó tankot.
NA még van kb. 80 nap prémem, azt hiszem azután tőlem nem látnak egy fillért sem.
Az összes 9-10-es tankot amire ráhajtottam szinte mindig kiherélik.
E3 kedvenc TD-m volt, most nerfelik a sebzését.
JgpzE100 kb. 2 hete van meg, nerfelik.
Végül is csak lomha, fixtornyos TD-k, hamár ilyen überOP-k akkor legalább csökkentség a sebzési potenciálját
Ezek ráadásul nem is azok a tipikus bokorbújó TD-k.
Ezután is előfordult ,hogy néhány gyökér ezekkel is ontja a prémammo-t, azután meg még több lesz az ilyenekből.
Lassan a TD-ket a heavy-k szintjére nerfelik sebzésben, azután meg aztán marhára megéri majd velük menni. Minek menjek egy lomha disznó TD-vel, mikor lassacskán a heavy-k is ugyanolyan sebzést visznek be. Oké, tudom hogy a TD-k odavágnak 700-1000 sebzést, de -moderálva-, ha a heavy-k a közelükbe érnek. És mivel egyre több a városi pálya egyre nehezebb lesz távolabb maradni a közvetlen harcoktól.E50M... No comment
-moderálva-
[ Módosította: #40993792 ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
MinionFlasH
senior tag
Elköltöttem 10.000.000 ezüstöt fogyócikkekre, felszerelésekre
Megvettem a centurion I-et lesz olyan jó-fun mint a cromwell-comet?
-
mcwolf79
veterán
válasz MinionFlasH #88160 üzenetére
Fun-faktor a Cromwell után csak a 7/1-gyel jön vissza. Addig inkább átlagos tankoknak tekinthetők szerintem.
A 7/1 már viszon faxa kis gépXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Kean_Sorbo
őstag
Az a vicc, hogy csak a hülyeségeken gondolkodnak, amiket általában be is tesznek a játékba. Egy 18-25 másodperces töltésű ágyúnál, ami néha tud meglepetéseket okozni a mindenható RNG miatt (megfűszerezve kevés csőlehajlással), kellenek ezek az átütések. Értem ezt a "mire nem elég dolgot", de ki kell próbálni. Sok embernek beletört már itt a foga ezekbe a tízes TD-kbe.
Ezek a -20 penek majd pont arra lesznek elegek (és ide bele kell számolni, hogy az RNG miatt így már a 200 pent súrolják), hogy egy csapat egér meg béla meg E100 átgázoljon a csapaton, mert nem lesz aki megállítsa őket. Tegnapi Ferdinand-os csatámban (amit belinkeltem) is jól látszik, hogy mínuszos RNG-vel bizony a BL-10, háromszor is letud pattanni egymás után, hiába 28x az átütése.
Engem mondjuk nem érdekel, mert ha kívánja a helyzet, úgy szórom az aranyat, mint paraszt vetéskor a búzát.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
h1mpi
félisten
válasz Kean_Sorbo #88163 üzenetére
Pontosan leírtad, hogy miért csinálták ezt. Gondolom kevesebb arany lőszer fogyott T9-T10-ben, mint szerették volna, mert a mostani átütésekkel legyünk őszinték egy jobb player és aki nem statpadder (nem dől a kardjába, ha valami pattan esetleg) simán átütött sok mindent. Most vélhetően sokkal gyorsabban nyomja majd meg az arany gombját, mint eddig. Szerintem vegyék ki a sima lőszereket és kész. Legyen fizetős a játék (havi 3K a prém) és sokkal jobban lehetne élvezni.
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
Hali
Azt hol tudom megnézni hogy melyik prémtank tierlimites például?
-
mcwolf79
veterán
válasz Flickering #88165 üzenetére
Melóhelyről nem tudom linkelni, de a wotwiki-n minden tankról megtalálod ezt az infót.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
adamgreen
senior tag
Ha elkap a gipszi akkor én még a fát is gold-al lövöm szal nekem ez nem okoz akadályt.
hadd idegeskedjen a sok is idiota
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
meg is találtam köszönöm
-
TESCO-Zsömle
félisten
De aki nem statpadder, az akkor is leszarja, ha 10 lövésből 11 megy mellé/pattan le. Leírja a meccset RNG alapon, tol egy FuckWG-t és megy a következőre, vagy játszik mással.
Én 250 pen felett elvből nem tolok aranyat. Ha átmegy, átmegy, ha nem, nem. Úgy is RNG kérdése. Ha 800-as pen lenne, akkor is mellé tudja dobni a lőszert...
Arról nem beszélve, hogy amíg népszerűség alapján balanszolnak és nem tényleges játékon belüli erő/működés alapján, addig megint csak nincs miről beszélni...
(#88167) adamgreen: Jó dolog ám burzsujnak lenni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
h1mpi
félisten
Itt mikor lesz topic gazda?
-
h1mpi
félisten
Bepockoltam én is 5milláért fogyócikkeket Tankot úgyse tudok venni mostanában, mindegyik T9-es vagy T-10-es még 60-100K kreditre van. A T-43 és az S-51 meg nem drága
[ Szerkesztve ]
-
MaximPeti
csendes tag
válasz szbalogh #88169 üzenetére
Átlagosan 40 méterrel csökkentik az artyk látótávját. Ezt nem nevezném buff-nak.
France
AMX 105 AM mle. 47: View range reduced from 340 m to 290 m
Bat.-Chatillon 155 55: View range reduced from 370 m to 330 m
Bat.-Chatillon 155 58: View range reduced from 380 m to 340 m
Lorraine 155 mle. 51: View range reduced from 360 m to 330 m
Lorraine 155 mle. 50: View range reduced from 350 m to 320 m
AMX 13 F3 AM: View range reduced from 360 m to 310 m
AMX 13,105 AM mle. 50: View range reduced from 350 m to 300 m
Lorraine 39L AM: View range reduced from 330 m to 280 mGermany
Pz.Sfl. IVb: View range reduced from 340 m to 300 m
G.W. Tiger (P): View range reduced from 380 m to 340 m
G.Pz. Mk. VI (e): View range reduced from 320 m to 280 m
G.W. E 100: View range reduced from 400 m to 360 m
G.W. Panther: View range reduced from 370 m to 330 m
G.W. Tiger: View range reduced from 390 m to 350 m
Wespe: View range reduced from 330 m to 290 m
Grille: View range reduced from 350 m to 310 m
Sturmpanzer II: View range reduced from 340 m to 300 m
Sturmpanzer I Bison: View range reduced from 330 m to 290 m
Hummel: View range reduced from 360 m to 320 mGreat Britain
Crusader 5.5-in. SP: View range reduced from 370 m to 330 mU.S.
M44: View range reduced from 360 m to 320 m
T92: View range reduced from 400 m to 360 m
M12: View range reduced from 370 m to 330 m
M40/M43: View range reduced from 380 m to 340 m
M37: View range reduced from 340 m to 300 m
M41 HMC: View range reduced from 350 m to 310 m
M7 Priest: View range reduced from 330 m to 290 m
T57: View range reduced from 320 m to 280 mU.S.S.R.
SU-122A: View range reduced from 340 m to 300 m
SU-14-1: View range reduced from 360 m to 330 m
SU-26: View range reduced from 320 m to 280 m
Object 261: View range reduced from 390 m to 350 m
SU-8: View range reduced from 350 m to 320 m
SU-5: View range reduced from 330 m to 290 m
S-51: View range reduced from 360 m to 330 mForrás:
[9.7 Public Test Notes][ Szerkesztve ]
-
bugylee
tag
Igazság szerint tök mind1,h milyen értékeket állítanak be a játékban. Ott van pl. a sok szöcske, akik a holdra is ellátnak és a pálya másik feléröl kiszpotolnak. Mert ez így logikus, h aki lapos az messze lát, aki meg magas az csak az orra hegyéig. Még jó, h az öseink mikor két lábra álltak ezt nem tudták, mert akkor nem lennénk mi sem.
Más. Tegnap vettem egy M103-mat, a legénység még viszonylag gyík, viszont nem ütöttem stock ágyúval semmit. Szabad xp-ből vettem eggyel nagyobbat, hát nem vagyok elájulva. Nekem az egész játék arról szólt eddig, h mit nem tudok átlőni. We didn't scratch them, ricochet, that one bounced és tsai. Ez visszafele is igaz, mikor a papír TD-ben ülve kicsavarom az embereket a dobozukból miközben pattognak rólam. Az csak hab a tortán, h egy hete mind1 miben ülök, folyamatosan kigyulladok. 3 hét és lejár a prémiumom, erősen gondolkodom hosszabítsak e.
-
adamgreen
senior tag
válasz Kean_Sorbo #88170 üzenetére
Azaz dehát ilyenkor olyan jol szorakozik az ember
-
yarsley
aktív tag
A kezdoknek: a sekely viz 50m-re odebb van.
[link]... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
szbalogh
addikt
A bc arty-ba milyen skilleket javasoltok? a nőket pakolászom bele egyenlőre a hetesbe.
Nick: HE_Storm
-
Enzolord
addikt
Viszont így ismét előjönnek az egérkék a garázsból...
(#88182) Kalos7 Van ahol igen, itt nem lehet...
Vatera, esetleg facebook-on találsz ilyen csoportokat, ahol ezzel foglalkoznak, a PH-n nem lehet...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Kean_Sorbo
őstag
Egyébként ez az egész nerf, csak foltozgatása a múltkori agyszüleménynek. Rájöttek, hogy -moderálva- ezzel az új szórásképpel az egész tervezett rebalance-t. A nagy kaliberű ágyúk mivel így "pontosabbak" lettek, biztos jött a sírás. Ugye bevallani hogy -moderálva- nem lehet, inkább mókolnak megint az idióták. Már azt sem tudják mit csinálnak, csak ötletelnek.-moderálva-
[ Módosította: #40993792 ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Don Vittorio
őstag
válasz szbalogh #88180 üzenetére
Plusz egy lövés, +20% sebzés, hegyenoldalon átlövés, hoppanálás... asszem.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Szepi1979
senior tag
=> mindenki használjon aranyat a wot szerint. Amúgy nem rosszak ezek a változtatások, többet ér majd a páncél, bár ha a gold átütése nem változik akkor ez csak anyagi megfontolásból történt változtatás.
Mellesleg az M48 pontossága nem olyan régen lett buffolva nem? Most meg nerfelik???
“ nem kell mindig nyerni “
-
scyllarus
veterán
válasz Bingisz #88187 üzenetére
Mások sem olvasták el figyelmesen, láttam a hsz-ekből. A pontosság vesztést csökkentik mozgó toronynál -> az buff.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
GoTReX
őstag
Xbox360-as verzión felbuzdúlva szerintetek érdemes leszedni egy régi x2-es ,2gb ramos gépre?
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest