- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
válasz Departed #87397 üzenetére
Én még csak tizenpár meccset mentem vele, én is flankelek vele, majd még próbálgatom hogy mit visz be az AP. Statot húzni nagyon lehet vele, nagyon alacsonyan van a lila szintje.(Nem, nem én vok dfsz kolléga, ő már nem ír ide, csak feltűnt...)
(#87398) jozefgucci1
Nekem nincs még ászom vele, de én is most kezdek belejönni. Tegnap rámentem egy sima ágyús bulldogra az MT-25-tel és kiszedtem úgy, hogy meg sem tudott sebezni, az tetszett. A T49-cel elfelejtettem kipróbálni a nem derp ágyút, az lehet hogy jobb(bár HEAT az alaplőszere, ha jól látom).
Most néztem, te tleg most kezdted a bulldogot, én 400 csata után kezdek belejönni...az szép[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Két gondom van.
1. Audio probléma:
Használ itt valaki Piciu's War Thunder Gun Sounds mod-ot? Csak a gun sound-ot tettem fel. Már a 9.5-ös verzióban is használtam, soha nem volt vele gondom.
Most azonban problémám van. Briteknél megvettem a Cromwell-t és valamilyen oknál fogva nincs hangja a lövegnek. Működik rendesen, csak éppen nem szól...
Valaki találkozott ezzel a problémával és ha igen, akkor hogyan oldotta meg?
2. Video probléma:
Amióta volt az első (talán 7-8 MB-os) micropatch a 9.6-ra, a játék igen gyakran kifagy. Kifagy: bemerevedik a kép, majd átvált az asztalra. Csak a feladatkezelő elindításával és onnan történő kilövésével tudom leállítani. Hibaüzenetként valami olyasmi jelenik meg, hogy "az nVidia Windows kernel hibát észlelt és leállt, majd újra indult". A gépemen a legújabb nVidia driver és a legújabb DX van fent. A vas (aláírásomban) nem lehet kevés, ennél sokkal komolyabb fizikájú játékokkal is elbír és a WOT is rendesen működött rajta korábban. Kis monitorom van otthon, ezért csak 1024-es felbontással futtatom, és csak az élsimítás van bekapcsolva a default értékekhez képest. Hol lehet a hiba?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
mtade
aktív tag
Találkozott már valaki olyan moddal, ami sérüléskor hangsúlyosan kiemeli a sérült modult? Sokszor járok mostamában úgy, hogy közelharcnál megáll a tank, reflexből rakom fel kisjavítóval a láncot, mire észreveszem, hogy a motort lőtték el. Javító is elfogy, ráadásul a csata végéig teknősben marad a gázkar.
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Emu
őstag
válasz MinionFlasH #87406 üzenetére
Bocs, nem néztem a konfigot
Lacibacsi: Változott valami a gépben? Új driver stb?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz PR0JECTNR56 #87390 üzenetére
Nagyon szép kör volt! Igazi TD-MED hibridként használtad a tankot, amit én is imádok. Sajnos a legények kellettek a Jpanther II-be, ami még szerintem pont egy fokkal szórakoztatóbb
Fully electric lifestyle!
-
neato3loco
senior tag
Óóó Istenke! Mikor lesz, hogy a KV-1S vízszint alá 0.00001°-al minimum lehajlik?! Ilyen ótvar cső letörést nem láttam még!
[ Szerkesztve ]
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
Meglett a HT15 KV4-el, de meglepetésemre. Egy számomra szar meccsel, nem voltam a toppon, de mégis meglett a lepattanókkal inkább. 5450-et sikerült begyűjteni. Visszanéztem, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyi lett.Ha vkinek van kedve, nézze meg, elemezze, számolja, sztem nem volt ez ennyi, vagy mittudomén
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
jozefgucci1
addikt
válasz rolio1 #87401 üzenetére
Ha lesz több tapasztalatod a T49- el akkor nyugodtan oszd meg , mert biztosan más is kíváncsi rá . Egyenlőre a jobb MM és Gun miatt marad a Buldog , így a szakasznak is egyszerűbb aztán kiderül . Jah DFsz játékostárssal mi lett amúgy ? Eltűnt ő is teljesen. Diego meg mostanában szakasztársat keres amit eddig sosem csinált . Szerintem ezután kérjen accont resetet , mert így már nem igaz , hogy egyedül érte el a 3100 WN8 -at
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
mcwolf79
veterán
válasz jozefgucci1 #87414 üzenetére
Röviden elmondom Én mit tapasztaltam a T49-cel:
Alig vártam hogy túllegyek rajta. Néha mókás, de nagyon az RNG -re van utalva a játékos:
Pontatlan, lassan céloz, és a lövés (a nagy ágyúval) vagy sebez vagy nem. És általában a kritikus pillanatokban sebez 20-at.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
jozefgucci1
addikt
válasz mcwolf79 #87415 üzenetére
Nem akarok túllenni rajta , mert már megvan a másik ágról a T57 H csak akkor vettem volna meg ha fun ez is mint az elődök .
MinonFlash .: Nekem a T54E1 nagyon tetszett szerettem alig kellett gold bele .A T57 H viszont nagyon meg lett kurtítva . Igaz , hogy ez tölt az autoloderes tankok közül a leggyorsabban ezen a szinten , de úgy kell számolni , hogy a négyből egy lövedék pattan vagy benyeli esetleg nem talál .Akinek van 50B is mellette az inkább az 50B-re szavaz - Ha pedig amerikai T10 akkor E5 .Az amcsi ágon nekem csak az arty nincs kihúzva fullosan és azért így elmondhatom , hogy jó pár értékes tank van ott ,de a T57H nem az sajna . Ellenben T37-Buldog-T71 hogy csak könnyűt írjak ott vannak a toppon . A T71 ügyes kézben nagyon OP .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
mcwolf79
veterán
válasz MinionFlasH #87416 üzenetére
Utána mindkettő nagyon jó a maga nemében.
T54E1 jó support med, T57 Heavy.. hát...
Az egy brutális dög. Az is inkább support heavy, nem egy ékharcos, de nagyon lehet vele aprítani.
Tegnap óta van meg, még tanulom vele a játékot, de már most nagyon jó a statom vele.
Szóval megéri kigrindelni őket.Jozefgucci1:
4-ből 2 pattan? Hát akkor az user error.
Ez is mint minden autoloader tank az időzítésről szól. Csak akkor kell kiállni tárazni, ha az ember biztos a dolgában.
Persze pattanás itt is befigyelhet (elvégre minden tanknál így van), de okosan használva, kihasználva az ellenfél figyelmét (pontosabban annak hiányát) , kihasználva a terepet azért nem olyna ördöngősség beletárazni az ellenfélbe a tár nagy részét.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Mcray
senior tag
Látom szóba került az ST-I vagy ST-1.
Eddigi tapasztalat: Csak a vezető és a parancsnok szokott halni. Ott ütnek át (ha átütnek).
A HT15-ös küldetéshez nagyon jó, ha nincs jobban páncélozott tankja az embernek. Nekem nincs.
Állítólag az IS-3 a legjobb "hülyebarát" gép a játékban. Szerintem ez nem igaz. Az ST-I a legjobb "hülyebarát". Akkor is képes megvédeni minket, ha fogalmunk sincs, hogy hogyan használjuk a páncélunkat, mert van neki randesen mindenhol. Ezt elég gyakran meg is szívom, ha borzalmas játékos van ellenem és ST-I-et használ...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
zarew
senior tag
válasz rlazol #87400 üzenetére
Félreérted, nem ezt csinálom csak mondom , ez van mindenki megy ész nélkül mint a mérgezett egér. De azért vannak egész jó meneteim mostanság.Igen azt csinálom amit mondassz,kivárom míg elkezdődik,próbálok lemaradni. Köszönök minden tanácsot. Replayt raktam egyet.
[ Szerkesztve ]
-
rolio1
tag
válasz jozefgucci1 #87414 üzenetére
dfsz kolléga átköltözött az SG fórumra, ment fsb után...
Én a T49-et hirtelen felindulásból eladtam, a döntő pillanatokban sz*ban hagyott, nem szeretem az ilyen tankokat. Derpelni az Rhm 15cm-es csővel szoktam...Most célul tűztem ki az összes light kihúzását, most az MT van soron, aztán a RU vonal. 20e csata után rájöttem, hogy futkosni jó! -
jr1994
addikt
Megnéztem a replayt. Igazából annyit tudok mondani, hogy gyakorolj sokat, majd ha lesz pálya + tankismeret akkortól lehet előrébb lépni. Talán kicsit túlzásba vitted a kempelést de ezt lassan kékülő stattal mondom, kezdőként talán tényleg érdemesebb óvatosan játszani aztán amikor már jobban megy a játék, jobban fel tudod mérni hogy mikor és hova érdemes szaladgálni, akkor majd szaladgálsz. A KV-1 nagyon jó tank lesz, azzal több száz csatát érdemes lenyomni, sokmindenre megtanít a játékban. Szerintem nekem sem volt jobb statom ennyi csatával és sokkal sokkal később kezdtem el foglalkozni a játékkal (fórum, leírások, videók).
Amit láttam, rengeteg goldot elszórtál ez nem túl gazdaságos főleg azzal a jó átütésű ágyúval. És várd meg amíg beszűkül a célkereszt úgy vettem észre hogy kb végig szétesett célkereszttel lőttél, csodálkoztam is hogy ahhoz képest alig mentek mellé a lövések. Hány %-os a legénységed? Jobb lesz sokkal ha képzettebbek lesznek.Rolio1 (87422): ugye?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rolio1
tag
-
Akcok94
senior tag
.... téves.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
törölt tag
válasz grizlisandor #87429 üzenetére
nézd meg az utána jövőt is
-
h1mpi
félisten
-
jagada
addikt
Ez hogyan lehet???:
Összesen 2-en voltunk életben, de a játék szerint több mint 3-an foglaltunk..h1mpi: bocsi de nem mentettem el, mert a vereség miatt nagyon felhúztam magam, egy full hp-s xaros centi miatt buktuk el, aki nem ment resetelni és egyáltalán nem foglalkoztam a küldivel, tök véletlen volt. Amúgy alulról indultunk és jobbra mentem a faluba, majd végig fel az ellenséges base felé.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
[HUN]Dani
őstag
Vett itt valaki Panther 8.8 vagy CDC? Érdekelne a véleményük róla, lehet megvenném az egyiket.
Esetleg még PantherM10 mennyire használható?[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Chris0321
addikt
válasz [HUN]Dani #87439 üzenetére
Nekem a P/M10 van meg, olcsó a javítása és a lőszer és korlátozott az MM ezért elég sokszor top tank. A kreditet jól hozza és legénység képzésre is jó. A Panther 88-ról láttam teszt videót, azt mondták az nem rossz de már 10-esek ellen is mehet és azok ellen lehet kevés az ágyú. Tigrissel sem örültem a 10-es csatáknak. A P/M10-el is lehet gondod adódhat a páncélozottabb 8-as tankokkal de ritkán kerül össze velük és pár gold simán kigazdálkodható.
-
olcsii
aktív tag
nekem is megvan a panther V/10 de én nem ajánlanám. nagy kicsit sebezz minden ellennek csorog a nyála utána.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
válasz Chris0321 #87442 üzenetére
persze mindent lehet de 150 pennel elég könnyű pattanni.
Figyu én semmire sem tudom ajánlani ennyi, ez a saját véleményem és ez akkor sem fog megváltozni ha de ezé meg azé[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
h1mpi
félisten
válasz grizlisandor #87444 üzenetére
Én is azért írtam azért ennyire nem nehéz átlőni a Tiger II-t. A leírás alapján gondolom valamelyik sarkon sidescrapelt egy jót.
Fully electric lifestyle!
-
szbalogh
addikt
Nekem egyik sincs csak csorgatom a nyálam
A CDC a legjobb a 8-9 ezer Ft-os kategóriában.
Tier 10-ben kb mindegy, hogy 100mm vagy 40mm páncélod van. Ha supportolni kell, akkor érj oda hamar! Mellesleg szpotternek sem utolsó.
Ha jól ment a játék a papír német TD-kkel, akkor a 8.8 is használható, de meg kell szokni a kisebb sebzést és átütést.Nick: HE_Storm
-
Chris0321
addikt
válasz olcsii #87443 üzenetére
Neked nem tetszik hát nem tetszik de azért azt semmiféleképpen nem mondanám, hogy semmire sem jó. Nem tudom pontosan mennyi csatát mentem a tankkal de 2 legénységet kihúztam 75%-ról az első skill majdnem végéig és nem sok goldot használtam vele pedig ha gond van váltok at.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs