- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz Habib[HUN] #87302 üzenetére
Én kifulloztam, raktam bele még plusz párezer/10000 XP-t aztán eladtam, mint a szél, széles vigyorral a képemen
...Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
válasz Habib[HUN] #87302 üzenetére
A nyolcast holnapig nem szabad megvenni.
Most lesz pont az az ág a Top of the tree-ben.
Érdemes kihúzni mielőbb a T30-at, az még finomabb.[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
Ettől van lejjebb vajon ?
-
zozyk
addikt
válasz arpeen2 #87309 üzenetére
Ugyanez volt nekem is 2 napig,ma kompenzál a játék.
32/22 győzelem,az utolsó 8 meccs zsinórban győzelem.Két dolgot tudsz tenni,vagy abbahagyod,vagy rámész a számodra szórakoztató tankokra,amikkel funny a játék,és próbálod kihozni a maximumot a lehetőségekből...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Kezdek megcsömörleni ettől a Challengertől. Erőmön felül igyekszem játszani, koncentrálok, okosan, türelmesen teszem a dolgom, de egyszerűen nem adja, nyolcasban még akdnak momentumai, de kilences csatában teljesen kifúj szerencsétlen, esélytelen bármilyen eredményt elérni vele. Nagyon remélem, hogy a Charioteer megéri a fáradságot, mert ez a gép... nomen est omen, kihívja maga ellen a sorsot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Borisz76
veterán
Zsinórban 5. meccs városban....
Ez még nem is lenne baj de Arty-val ????Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Injun
senior tag
Nem igaz!Nem tud egyszerűen betenni városba.Csak a redvás homokdűnék.Az megy.Heavyvel?Persze.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Klánfőnökkel mókázott így az MM. Akármilyen tankot rakott, olyan pályákra dobott minket, amin nem tudott érvényesülni. Heavy-vel hatalmas síkságok, ha ágyúsüllyedése nem volt, akkor dűnék, TD-vel meg csak város... Nem hinném el, ha nem lettem volna ott...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Injun
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #87315 üzenetére
Pontosan így van
Melyiket ajánlanátok?
M4A3E2 vagy M4A3E8?
-
Borisz76
veterán
Most vettem át és csaptam egy kört a Jutalom Stug IV-el !
Bár kikaptunk azért nem volt rossz első körnek
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Simulacrum
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #87315 üzenetére
Tegyétek próbára az MM-et három különböző tankkal szakaszban.
-
h1mpi
félisten
-
Cseri0058
őstag
egy jó kis élvezetes kör a tiger 2-vel
ha valakit érdekel: replay -
szőröscica
addikt
Hello!
Mini ITX gépen futtat valaki tanksot?
-
Chris0321
addikt
Tegnap vettem észre, hogy működik az új arty nézet az Aslan-ban is. Már nem emlékszem ki panaszkodott rá, hogy nála sem megy.
-
szbalogh
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz szőröscica #87330 üzenetére
Mini itx-ben is lehet olyat építeni, ami full grafon elviszi a WoT-ot
Fully electric lifestyle!
-
Bad Pritt
félisten
Könny szökött a szemembe.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
rolio1
tag
Sziasztok!
Szeretnék belépni a DMECH-be, kinél tudok jelentkezni?
Köszi
-
szbalogh
addikt
válasz szőröscica #87330 üzenetére
SZerintem nem éri meg itx-el bajlódni. A 17x25-ös micro atx lapok csak egy kicsit nagyobbak de sokkal olcsóbbak is. Én full hd-ban játszom minimum grafikán, plusz még néhány dolog ki van szedve a játékból amik nagyon visszafogják. HD6570-es videókártyám, G530-as proci és 4gb ram van a gépben. Így 30-60 fps. Tehát legalább ilyen hardver kell hozzá. Teljesen hangtalan a gépem, 2db 12-es venti húzza át a levegőt a házon. Egy a táp felé, egy pedig a proci mellől. Netezés közben 30-40 Wattot fogyaszt. A videókártya ventillátorát még nem hallottam felpörögni.
Nick: HE_Storm
-
szőröscica
addikt
-
LK
addikt
Egy csapattárs arty két emberünket kilőtte,és már a harmadikra tüzelt. Erre kilőttem. Ő nem volt kék,én meg igen. Tegnap este végig kék voltam (senki nem lőtt ki egyszer sem). Meddig tart ez a kékség?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
papesz5
tag
Sziasztok!
KV-3 vagy IS? És milyen ágyúval melyik? Köszönöm előre is
Bazinga!!
-
sebijani1982
senior tag
válasz papesz5 #87348 üzenetére
IS-3 fullosan BL-9-el nagyon finom kis tank lesz. Mozgékony, harap, nem véletlen megy vele nagyon sok játékos. Amíg csak a D25-T ágyú van, addig kicsit félkarú rabló.
Ahogy Zozyk fórumtárs is írta, először vidd ezt az ágat, nagyobb a fun faktora. Illetve hamarabb megvannak a top ágyúk a másik ághoz. Ott a mozgékonyság hiánya miatt idegesítőbb lehet a grindelés.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
papesz5
tag
Köszönöm!Ha nem az orosz ág,IS-felé,akkor melyik nemzet jó még Tier 5-től?És mivel onnan?A német ág valahogy nem jött be a (Tiger I).
Bazinga!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest