- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugmenot1
tag
aranyat csak venni lehet?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz lacibacsi #87845 üzenetére
Én az MT-15 öt Chi-Toval csináltam meg.( nem direkt kiírta teljesítve)
Egyébként LT-15re alkalmatlan vagyok, TD-15 höz nem veszem meg a JPII-öt, JT 8.8al meg nem megy, artyzni meg nem a küldetések miatt fogok elkezdeni, ha eddig se hiányzott.(pedig bele akartam vágni, de feladnám az elveim)
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Nem találtam ennél részletesebb leírást .:Magyar Liga
Ami biztos hogy az első csata 03.27-én kezdődik . A nevezés ingyenes így veszíteni való nincs ebben a játékban inkább tapasztalatot lehet szerezni .A nagyok biztosan indulnak azaz miért ne tennék , tehát gondolom Zwack-os fórumtársakkal találkozhatunk majd és gyanítom a döntőben is a topp magyar klánokból kerülnek ki az emberek. De jól emlékszünk már a biblia is megírta .:"mégha a halál árnyékának völgyében járok is nem félek a gonosztól " szóval továbbra is tartom magam a csapatszervezéshezBingisz köszi az infót .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
válasz SoulReaver #87849 üzenetére
De 8-as kell Ilyenek miatt vettem vissza az IS-8-at meg nemrég a T32-t.
Nick: HE_Storm
-
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #87856 üzenetére
Az jó T8-asom van dögivel: T32, Tiger II, Löwe, T34. Megyek én is, ha nincs más
Az utolsó 1000 csata alapján szép kerek 2000-es a WN8-am.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jozefgucci1
addikt
Ha nincs ló jó lesz H1mpi is Amúgy ha lenne még pár ember akkor érdemes lenne egy T8 századot összehozni megnézni ki mire képes és eldönteni van e értelme erőltetni a dolgot , illetve rávilágítana ki milyen képességekkel bír.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #87864 üzenetére
Ha a képesség rávilágítás után nincs ember, akkor hívjatok
-
h1mpi
félisten
Most nézem, hogy ha a fől accomon húznám a Nashornt, akkor meglenne az össze ágyúja a másik ágról
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Urak
Most vettem meg a VK3001P-t és az lenne a kérdésem, hogy a 8,8 Kw.K 36 L/56 illetve 7,5 Kw.K 42 L/70 ágyúk közül melyikkel érdemes használni?
Köszönöm"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Krytec
tag
Ez ma már a sokadik ilyen... mi ez?
-
zarew
senior tag
-
benvolio
őstag
Na meglett az Object 704-el a tankász. Ezen a pályán ha mi védekezünk én csak a K6-os dombocskára felállok a pálya szélére és minden irányba tudom osztani az áldást.
-
Warton
őstag
AMX 1390 legénység, mi legyen a 3?
A jelenlegi felszerelés töltés-, célzásgyorsító, venti. Ez vált be a leginkább, sokadik kombináció.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Bobyjack
senior tag
2056 base XP, 5624 dmg T29-el: [link] Pedig semmi különöset sem csináltam, meglepett hogy ennyit adott.
-
jimmy74
őstag
nem semmi...T55a-val játszanak már....lassan ob-260-nal is találkozok.
WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Miféle patchet frissített a kliens?
magyarsrac
-
sequator
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #87890 üzenetére
Amivel én találkoztam, bedarálta a fél csapatunkat.
6 vagy 7 killje volt, sok sebzéssel és szinte mindenütt ott volt a pályán, ahol szükség volt rá.sautia
sequator
-
neato3loco
senior tag
-
[HUN]Dani
őstag
-
Bingisz
addikt
Hajrá srácok!
Fun Cup: Arty Party"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest