- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
A T54 F.P.-t erdemes megvenni? Mennyire jo tank mostansag?
koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
emre
veterán
Utolsó csata: 2017. 06. 06. 09:52 CEST
Még nem környékeztek meg, vagy mocskos módon lemaradtam a lehetőségről.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
sfefe
addikt
Nektek volt kifagyas gond mostanaban?
Mert nekem neha kifagy a jatek, nyomok ctrl+alt+del, es ott a wot kliens nem valaszol fogad.
Beraktam fater regebbi radeon kartyajat akkor nem volt ilyen csak a mostanival ( gtx 1060 6gb) es par hete csinalja. Igaz volt tap csere is, az zsir uj seasonic focus plus 550w...
Win az megy tovabb az nem fagy ki...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
kchryss
veterán
Janóhoz hasonlóan nekem is meggyűlt a bajom az STB1-gyel. Az első napom pocsék volt vele, nagyon nem éreztem rá. Aztán a második nap már vegyes volt, ott már volt sok jó csatám a sok rossz mellett. Aztán elkövettem azt a hibát, hogy kihagytam pár napot és fáradtan bemelegítés nélkül kezdtem vele játszani, így tegnap minden második csatámban nulláztam vele.
Maga a tank szerintem jó, viszont komoly odafigyelést igényel. Amikor rossz csatáim voltak vele, egyszer sem a tank hibája volt, hanem én hibáztam.
Az ágyúja nagyon jó lett és ez a lényeg a legtöbb tankon. A hidraulikus rendszer van amikor előny, van amikor hátrány. A páncéljára nem lehet alapozni, de azért pattint amennyire egy gyors flanker med-nek szüksége van.
Ha pihenten, koncentráltan ülök neki akkor jóban leszünk. Még 20-30 csatát belenyomok a napokban a pótkajás küldetés miatt, remélem ezalatt felmegy az átlagom vele 2500 sebzés fölé.
Ma a fenti ász körrel kicsit kozmetikáztam az eredményem. Mókás csata volt, a 15 ellenséges tankból 12-t sebeztem, a 13-at láncoltam, a 14-et felderítettem és csak 1 tank volt ami nem került velem kapcsolatba. -
Jokerdapro
senior tag
válasz kchryss #187765 üzenetére
Éssss a zöld sárkány visszatért!!! +szép kör volt! Sajnos én még csak a hatosnál vagyok, van valami tipp trükk hozzá? (Tier6-7) Próbálom erőltetni supportba de nem jön ki vele a matek...
Szerk.: Kilences Skoda a top csúzlival igen frankó lett, előtte lényegesen szarabb volt.... Nagy motort meghálálja?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Eddig nem voltam nagy Progettos, de Skill tegnap nyomta vele és agyon dícsérte. Meglestem, hogy kell vele játszani, hét ez tényleg OP egy dög 8-9-ben Lehet folytatom az olasz vonalat
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
emre
veterán
Nem arról van szó hogy ez nekem semmi. A sebzés magáért beszél, de két ilyen balfék csapatból többet is ki lehetett volna hozni.
Hanem ha nem úgy játszottál egy top tier meddel mintha két tier hátrányban lennél, és nem a kemperkedésre céloztam.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Stigma.HC
senior tag
Utolsó köröm az M46-al, persze hogy akkor sikerül vele ászt szerezni. Nem volt rossz járgány, de közel sem ment vele olyan jól ahogy szerettem volna. Tornyával nem voltam viszont kibékülve picit sem.
Azt megfigyeltem magamon egyébként, hogy már nagyon sokszor mindegy-mindegy alapon játszok szinte mindennel, amit sok tank nem hálál meg.Kellene már frontline farmolásra, mert pár 9-es és 10-es tankból bevásároltam a napokban.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #187772 üzenetére
Nem tudom, hol tartasz vele, de én a végére a P43 bis-t egész megkedveltem. Az az alfa a saját tierjében eléggé visszatartó tud lenni.
Most a 7-esnél járok, az olyan átlag med. Semmi kiemelkedő, se felfelé, se lefelé. Néha pattint, néha nem. A tárasokat meg már szinte mindenki dicséri."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
-
emre
veterán
válasz h1mpi #187785 üzenetére
Erről az artynak akit teljesen feleslegesen kilövetett a végén egész más lehet a véleménye.
Azért fura, hogy nem a pozitív kritikai oldal kap figyelmet, hogy mire kellene figyelni azért hogy az ilyen sebzésű csaták gyakoribbak legyenek, hanem az hogy megint beszóltam.........Asszem ez egy lényeges gondolkozásbeli különbség a játékon belül.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Hát ja. Nekem a p victoriás rész is érthetetlen volt. A 8as med előtt szórakozott és benyelt 3 lövést a 277-től, ahelyett hogy inkább bement volna a p victoria mögé hogy takarásban legyen a 277-nek. Plussz a meccs elején nekem nem lett volna képem így hátul maradni top tierben ráadásul egy olyan géppel aminek a csöve minden második lövedéket föld körüli pályára állít.
-
Dobi 562
addikt
válasz h1mpi #187785 üzenetére
Tank fuggo tenyleg. Szerintem heavy-vel (vagy kemenyebb mediummal) top tankkent a frontot toljak/toljuk, legalabbis akiket en nezek Twitch-en.
Ha gondolod kivalszthatunk par tankot ami van neked meg nekem is hogy mennyi vele az atlag csatankenti spot-unk. Heavy-knel peldaul gyonyoruen ki lehet hozni ebbol hogy ki tolja elol a frontot es ki nem.
-
inferno88
őstag
Jövő héten költözés az albérletből a házba. Elpakoltam a számítógépet -> 1+ hét kényszerszünet, ami nem baj. Mostanában úgyis sokszor csak nézegettem a tankokat, mert nem volt kedvem játszani.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #187790 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy kempelni kell hátul csak azt, hogy a jobb játékosok kivárnak és az elején nem mennek frontharcra. Ezt jól is teszik, mert később sokkal hasznosabbak. Nem az unicumokat bántottam, pusztán egy észrevétel volt. Nekem a HT játék nem nagyon megy (lehet azért mert tolom én is első sorban) úgyhogy biztos jobb lesz a statod velük
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
BÁ Nutrition
addikt
Hat a meccs eleje tul passziv kb egy scorpion g taktikanak jo. Rengeteg hiba volt a jatekban. Ezt botkent is lattam. Pl mikor a leopard eltunt akkor siman mehetett volna ra meg egy blind. A 140et oldalba tamadhatta volna valszeg. Vagy megcsipkedhette volna egy kis helyezkedessel. Amennyire lattam csomo loves felesleges heat volt. Borzasztoan eltaktikazta a 277el szemben. Siman ra kellett volna menni elobb. Mak volt h a liht es az strv is tracket kapott. De amugy a wot amugy is arrol szol h rossz jatekkal is lehet jobb statos csatad nehanapjan.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
oettinger01
őstag
válasz Jokerdapro #187770 üzenetére
Békés megyéből vagyok én is, Mezőkovácsháza. Te honnan zúzod a vasat? Klánban vagy?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz oettinger01 #187795 üzenetére
Itt nem messze, Mezőhegyes. A klán amiben vagyok az pedig a h1mpi féle. (Fun klán csak azért, hogy , mert miért is ne )
-
Chris0321
addikt
Hello.
Na, ma is megvolt a kötelező napi 4 csata, 1 győzelem, könnyes búcsú kombó. Csak, hogy értelmes dolgot is írjak: az Aslain féle modokat használom, többek közt az automata célzást vagy mi a neve. Ma valamiért nem nagyon akarta befogni a célpontot. Én bénáztam, vagy más is észrevett ilyet?
A wotinfó oldalával mi történt? Az ESET nem biztonságos oldallá nyílvánította még tegnap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest