-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ooloo
őstag
válasz Chris0321 #187707 üzenetére
Én úgy gondolom , ha egy játékosnak drasztikusan esne a teljesítménye ( tök mindegy milyen statisztikával rendelkezik ) , akkor hamarabb törölné a játékot . Kvázi kiesne a fizető vendégek sorából . Az RNG - vel tartja szinten az egyéni teljesítményt , ill. egy lassú javulást . A jobb képességűek gyorsabban haladnak a "ranglétrán" . Szerény véleményem szerint szó sincs arról , hogy a WG véletlenszerűen piszkálna bele a játékmenetbe . Sőt ... nagyon is tudatosan és célzottan .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kukulec
őstag
halika, melyik a legjobb 10-es med tank? a centurion ax mennyire menő?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz Barcelona95 #187711 üzenetére
a 907-est nem találom. a szovjet vonalon megvan a két másik med.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
wwenigma
Jómunkásember
Néha gyűlölöm, néha szeretem... Type 61 ACE De vegre megvan ra a nagy motor is.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Imilenni
addikt
Van 151/36 (uni/nemzeti) tervrajzom.
Szeretném kihúzni a Szlovák ágat, cél a 10-es.
Melyik tankot érdemes "kihúzni" a tervrajzokból?Press "F" to pay respects.
-
e-newsee
addikt
A tegnapi napom minimálisan ugyan, de pluszos lett, viszont gondoltam, előszedem a T-10-et, hogy kifejlesszem az Obj. 277-et (Érdemes kihúzni amúgy?). Mivel nem volt bele legénységem, csak egy parancsnokom, amin volt 2,5 skill, ezért belepakoltam pár tartalékost, átképezgettem, így szegény parancsnokomat az idegbaj kerülgethette a sok hozzá nem értő újonctól. Meg is lett az eredménye 3 csatából, lent látható. Mondjuk az átütés nem tudom, mennyire függ a legénységtől, de hogy a 258-as alap pennel ennyire mentem, az jól mutatja a helyzetet. Régen sem szerettem a T-10-et a jó legénység ellenére sem, de akkor még majdnem fele ennyi csatám volt, és az IS-7 miatt húztam ki még a nagy átszervezés előtt. Gondoltam, azóta hátha változott a helyzet, de nem. Még most sem szeretem. Adok neki még pár csatát, de lehet, hogy ismét elteszem egy időre.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Penguin_ #187720 üzenetére
Tudom, hogy ez inkább medes stílust követel, de akkor is, na. Volt benne jó legénységem is. Amik most az IS-7-ben vannak. A parancsnok a 4.-et tapossa, a többiek pedig hamarosan kifullozzák a 3. skilljüket. De nekem valahogy a T-10 sohasem adta igazán az élményt. Emlékszem, hogy anno is csak szenvedtem vele. Volt, hogy jó csatát mentem, és mégis az maradt meg bennem, hogy szenvedés volt. Most azért vettem elő, mert ez került sorra, és gondoltam, újra kipróbálom. Mindenképpen adok neki még esélyt. Csak túl kell esnem azon a 20-30 csatán, amíg belerázódom a tank stílusába, és azért az a 220k XP is elég reménytelen célnak tűnik.
A fő gondom amúgy valóban az, hogy nem nagyon van orosz legénységem. Van még 4 toborozható csajom, de azokból nem akarok oroszokat csinálni. Őket valami másik nemzetre tartogatom, csak még nem dől el, hogy melyikre."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Penguin_ #187722 üzenetére
Igen, a fee XP-vel mindenképpen számolok. Töredékem per pillanat nincs az oroszokhoz. Lefeleztem velük az Obj. 430 "árát" épp az általad említett okok miatt (szenvedés a T-44-gyel).
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
zodo
nagyúr
-
jankule2
újonc
Üdv minddnkinek. Jártatok már úgy hogy a jatek kidob azzal a hiba üzivel, hogy "kevés a memória, inditsa újra a játékot " vagy valami ilyesmi, es ha nem törődök ezzel csak elinditok egy új csatát, egy az egyben leáll a program,es ott találom magam a beállított háttér kép előtt az asztalon. Friss win7 32bites,6gb ram, rx650gtx videó kari, 2gb/128bit. Ez uj, mert a masik meg kakukkolt ugy hogy vitte a rendszert is. Nem lehetett többet sem elinditani, sem javitani.
-
inferno88
őstag
Néhány ezer extra XP-t lehet gyűjteni prém és nem prém tankokra is. Ennyi. Semmi fogyócikk vagy felszerelés akció.
Semper fi!
-
zodo
nagyúr
válasz ollie #187734 üzenetére
Nem gondolok, tudom.
Újkori nevén a "zöld sárkány" kchryss szokta mostanában hangoztatni hogy milyen jó nekünk itt EU-n a RU-al szemben mert anno ott voltak sok és jobb akciók míg most nincs szinte semmi.
Na és most nálunk EU-n még hét közben is vannak.
Ez most pl. semmire nem jó, pár száz free xp gyűjtés aranyért vagy a cseh marathon skoda t27 nélkül. -
e-newsee
addikt
válasz Barret001 #187725 üzenetére
Hol írtam én olyat, hogy a tank rossz?
Azt írtam, hogy én nem szeretem, nem áll kézre.
Igazából ellentmondásos a tank nekem, mert hiába sokkal jobb vele a teljesítményem, mint az átlagom volt akkoriban, mégis úgy maradt meg, hogy rossz volt vele játszani.
Amúgy a jutyub rogyásig van mindenféle tankkal alkotott 9-10k-s csatákkal. Ennyi erővel minden tank király, és jó. Csak persze az nem mindegy, hogy egy 9-10k-s csatára hány szar csata jut. És ezt most nem a T-10-re vonatkoztatva írom, hanem úgy általában. A legtöbb ilyen videóban, ha megnézed, látszik, hogy a játékos tudása mellett ott volt egy nem túl acélos csapat, akik nem bírtak tőle sebzést elvenni, és egy még sötétebb ellenfél. Az ilyen videókból el lehet lesni egy-két megmozdulást, de magyarázat nélkül nem sokat érnek.[ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
válasz Melorin #187739 üzenetére
Jogos, szerintem is. Ha a 8-astól akarod kímélni magad, akkor a 9-es árát kell lenyomni a tervrajzokkal.
Barret001 (#187740): Ennyi! Ha a WoT-ról kiadnának egy 600 oldalas tippek-trükkök könyvet, az epilógus akkor is csak egy mondat lehetne:
"Egyébként pedig, RNG..."És a "Ne ess pánikba!" of korsz, de az már plagizálás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Feltettem yt-ra ha valaki megnézné.
Hozzáteszem reggel már bántam hogy elkezdtem játszani a bérelt Löwe-el mert 1/5 később más tankokkal 5/15 pedig 1600-1800 wn8 minden más mint k/d vagy sebzés is jócskán pluszos volt csak hát a csapataim nem akartak nyerni és éjfél előtt megtört a jég. -
wanted5
őstag
Srácok, ha kétszer megcsinálom a refferal küldit, és másodjára ugyanazt a tankot választom, amit elsőnek, akkor a goldját adja meg? vagy nem engedi kiválasztani?
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest