-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz BÁ Nutrition #188701 üzenetére
Ma Somua SM van 11300 goldért.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
jano_77
nagyúr
Somua
Mondjátok el nekem pls, hogy a WT Pz.IV-nek melyik része tud pattintani egy AMX30 lövést?!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Raysen623
addikt
Az lehet, csak eddig ezt a tankot jóval drágábban láttam csak. Mindegy, lement. Majd legközelebb, addig elvagyok a VK 75.01 K-val
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jano_77 #188704 üzenetére
Biztos h pattintas volt? Csak mert a track meg szerintem az agyu se szamit annak, ha veletlen van valahol rajta 40mm pancel az meg siman pattinthat nagyon eles szogben
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ooloo
őstag
válasz Barret001 #188712 üzenetére
Ne keserítsd el , hogy 84985 csatával lehet csak unikum .
Sokan , mint a ma született bárány , rácsodálkoznak a csalásokra ... a tankos játék alapból csalásra épül .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #188721 üzenetére
Úgy fogalmaztam , hogy majdnem mindenki ... Te vagy a kivétel . A kivétel pedig erősíti a szabályt .
Ahogy nézem , szépen zuhan a karriered .... Mi történt ?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
-
egyedülülő
őstag
válasz h1mpi #188703 üzenetére
Egyáltalán nem értek egyet. Nekem pl a wz 120, 7000 körüli árazással egyáltalán nem lehúzás és gyanítom lesznek még jó ajánlatok. A Somua pedig szintén nem drága főleg, hogy boltban nem is kapható.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Jokerdapro
senior tag
válasz egyedülülő #188732 üzenetére
Wz 120? Miről maradtam le?
-
egyedülülő
őstag
válasz Jokerdapro #188733 üzenetére
A WZ-120-1 FT 7200 aranyért megvehető volt a fesztiválon.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Dr.Én
veterán
válasz egyedülülő #188732 üzenetére
[link] júliusban a Somua kapható volt 9000 aranyért a boltban
WOT: kissio
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #188735 üzenetére
Kihagyhatatlan ajánlatok ... ha nincs pénzed , még személyi kölcsönt is érdemes felvenni , hogy ne maradj le a hihetetlen ajánlatokról . Azért nem semmik vagyunk , mi tankos játékosok . Hihetetlen pénzeket adunk egy marék "paraméterért" . Közben hegyekben állnak a garázsunkban a paraméterek , amik között van jobb is , mint amit készülünk megvenni . Kell ennyi "paraméter" ? Sőt ... az eladó , ha vége a piacnak , a paramétereken is kurtít . Így már biztosan nem az lesz amiért fizettél . Hab a tortán , hogy nem is a tiéd a paraméter .... csak kölcsön adta a nemes lelkű wg .
-
Dr.Én
veterán
válasz ooloo #188736 üzenetére
pontosan így van....vannak olyan prém tankok, amiket megvettem..és nem is játszok velük...
Vannak olyan prém tankok, amikkel nagyon sokat játszok...
és nem kevés prém tankot vettem már meg és nem vagyok egyedül ezzel...
ugye ha az ember így utólag mindig vissza gondol abba, mennyi pénzt el költött rá...de jó lenne így egyben...igaz menne másra......WOT: kissio
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #188737 üzenetére
Fogyasztói társadalom ... ezt tették az emberek zömével . Nagyon kevesen vannak , akik immunisak ellene . Ha az ember leül és elgondolkozik egy percre , akkor rádöbben , hogy mekkora barom . Nincs kiút ... fertőzött vagy .
-
törölt tag
válasz ooloo #188740 üzenetére
46, de köszönöm, jólesett! Hát ha még meg is borotválkozom, mennyivel fiatalabbnak látnál!
És én a kezdetek óta kb. a tavaly karácsonykor megvásárolt ládán kívül nem költöttem a játékra.
Akkor is azért, mert kezdtem magam szégyenleni, hogy ingyen játszok ennyit ezzel.... -
jano_77
nagyúr
válasz #21346560 #188743 üzenetére
És milyen jó fej a fater! Na és a név választás magáért beszél szerintem ebben a játékban
Egészségük jól van!? Egyben van még a Babinéni?Ma megkaptam a WG-től az elmúlt 3 nap túl jó szerepléséért ami jár! Alig győztem nyelni a brokit.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ezt csak azért teszem be, mert ez az első tier 7-es tank, amire megcsináltam a 3 markot. Azért meglepődtem, hogy 1900 felett kellett teljesíteni (1969 összesített sebzés), ráadásul ez még csak nem is egy jó light.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest