- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz ooloo #187892 üzenetére
Úgy, hogy lusta voltál arrébb menni, az ellen meg tanult skilltől
Itt egy jó összeállítás: Master of Blind Shots - Skill4ltu"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jano_77
nagyúr
válasz Imilenni #187897 üzenetére
Nem tudom Nektek milyen boosteretek van - illetve, hogy mellé milyen manipulációt kaptok vagy nem kaptok - de most 6.5K sebzés, 6K spot és 7 kill csak egy nyamvadt Századosra lett elegendő! Tényleg baromi gyorsan lehet haladni! Korábban erre már simán jött az Őrnagy!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
válasz vJokka #187903 üzenetére
Ha egy lövést kapok be , akkor ok . De itt 2x ugyan oda lőtt . Ha valaki tundra mod-ot használ és észrevett , akkor jelez a majrélámpa ? Szerintem nem . Mindenesetre érdekes és tanulságos az eset .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz ooloo #187905 üzenetére
A tudra mod tudtommal nem változtat a spotolasi szabályokon, csak annyi, hogy nem kell keresni a sziluettedet a bokor, vagy épület mögött, hanem tisztán látszik a tankod.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Imilenni
addikt
válasz jano_77 #187908 üzenetére
Szerintem felejtsd el őket!
Én személyszerint a gyors tankokat preferálom:
Lensen C , T27 és Progetto.
Amikor már a végén vagyunk IS 3 és T34Szinte mindig megvan legalább az Őrnagy.
Az ösztönzés kötelező minden tankon! Ne magadnak használd, hanem hogy pontot szerezz (akár a többiek miatt is elnyomhatod)Nemtudom, számodra mi a fontos, számomra hogy haladjak.
1 boosterbe belefér nálam 3 játék, ez maximum 3x 2400 pont ami elég jó!Press "F" to pay respects.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Új prém tank a boltban...
[link]WOT: kissio
-
zodo
nagyúr
válasz adrian360 #187876 üzenetére
Ezt találtam a wot bónuszkód topikban:
Collect 10 codes for 1 garage slot and 1 German flag flying decal
Collect 20 codes for 1 "Made in Germany" Style
Collect 30 codes for 1 43 M. Toldi III and a grin decal
Collect 40 codes for 1 Pz.Kpfw. III Ausf. K, its 100% crew, garage slot and a winged skull decal -
Raysen623
addikt
válasz Imilenni #187909 üzenetére
Nos tegnap este mentem 3 frontline csatát. Az első kettő nagyon jó volt aztán jött a balanszolása a játéknak és a szopóroller. Az ellenfél az A vonalon kb 15 tankot képzelj el (!!!) egyszerre mozgott. Nem volt az a védelem ami megfogta volna őket. Egyébként nekem meg jutottak a selejtebbnél selejtebb figurák. A csapatok döntően a kibaszott progettókból és a francia kerekesszékekből álltak. Ez meg mi a fasz?!
Évek óta figyelem ahogyan a WG fejlesztői szándékosan vagy hozzá nem értésből basszák el a játékot. Véleményem szerint a tucat táras és most már a kerekes baszományok döntő szerepet játszanak a játék silány mivoltában. Kész katasztrófa az egész. T34 prém tank megint kapott egy kis sebesség nerfet. 20 km/h ír maxnak, de jó ha 10-el megy. Játszhatatlan.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Raysen623 #187918 üzenetére
Ugyan, nem tudom mirol beszelsz. Ugy szétcsaptuk ezt a csatat hogy csak neztem.
e-newsee: akkor automata csinalta, most mar nezik sajna. :/
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Imilenni
addikt
Esetleg ha valaki megvenné a német csodát, és nem tudná mire használni az 5 körös rentalt, szívesen átvenném a terhet a válláról
Press "F" to pay respects.
-
jano_77
nagyúr
-
Jokerdapro
senior tag
KNOCKINGONHIMMELSDORF
MOUNTAINSOFGOLD
12:52kor tesztelve, elfogadta. (Csak hogy később nyoma legyen )
-
Haart
addikt
válasz Jokerdapro #187930 üzenetére
Előbbi már nem müködik csak az utóbbi. Most ütöttem be az imént.
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #187930 üzenetére
A másodikat még elfogadta nekem.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
DAKIINTHESKYWITHSHELLS
HERENOWORNEVER
NEVERSAYGOODBYEMost még működtek nálam
És itt jelennek meg a frissek a FB csoportban
[link][ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
FLIPPEEBOOISHERE - OK at 13:25
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz ooloo #187905 üzenetére
Jó eséllyel kétszer is az orra alá durrantottál, könnyen kideríthette a találatjelző segítségével, hogy honnan tüzelsz. Sniper nézetben megsaccolta hol lehetsz, zárolta a célkeresztet, kizoomolt, hogy láthassa a lövedék becsapódását (azt nem tudom egyébként onnan meg lehet-e tenni, elég sok a növényzet), majd tüzelt. Ha nincs a közelben becsapódás nyom, akkor jó eséllyel tankot talált, és valószínű odapörköl még egyet.
Modok ilyen szinten nem tudnak belenyúlni (esetleg valami bugos kódot kihasználva), mert a szerver számol mindent. Tundra mod, ahogy e-newsee is írta, csak segít a célra tartásban.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Jokerdapro
senior tag
Szintén zenész Daki nem szeret minket! Nekem sem ette meg
Szerk: szívesen mindenkinek és persze én is köszönöm a többiekét.
[ Szerkesztve ]
-
ChristianID
tag
Nekem már egyet sem fogadott el.. Azért big thx!
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Kihagytam egy kis időt a játékból, és most azt látom hogy nem látom a lövésemet artyval.
Pár másodperccel a kattintás után egyszer csak robban valami a célpont közelében, ennyi... illetve magát a robbanást sem látom, csak a "krátert" utána.
Bug or feature?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
SOMESHOTSNOKILLS
mit jelenthet az, hogy "melegítő kód aktiválva"
[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz KisApám #187948 üzenetére
Sajnálom. Most próbáltam végig ezeket és az első kettő kivételével elfogadta a többit és az iménti szöveget írta.
Változó, hogy mit adtak: volt ami 1 nap prémiumot, volt ami legénységi XP boostot, de többségében emblémákat, amit a tank testre lehet feltenni.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
SOMESHOTSNOKILLS
Műxik most.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Gamer PC eladó - 6700XT+ Ryzen 5 3600x + 16gb DDR4 3600Mhz RAM - 200e
- 16GB (4x4GB) SAMSUNG DDR3 1600 MHz
- Techson 16 csatornás Analóg és IP HD rögzítő DVR Új
- Motorola Edge 50 Neo új kártyafüggetlen Pantone Grisaille (sötét szürke) 8/256GB
- Asus ROG B360-F (box) + i7 8700 + 16Gb (4x4) Corsair Vengeance 3000MHz RAM KIT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest