- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
LIFEONPROKHOROVKA (most írtam be, elfogadta)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #187953 üzenetére
Örülök. Arról esetleg tudok nézni infót, hogy vajon mennyi kódot aktiváltam eddig? Mert én ezt már nem tudom sajnos követni. Vagy majd csak sasoljam, hogy mikor jelzi a Toldit vagy az Pz. III. Aus K-t?
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #187946 üzenetére
Azt jelenti, hogy "translated by Google fordító".
Azzal a FB csoporttal pedig tessék vigyázni, mert ami ott folyik, attól az ember IQ-ja szigorúan monoton csökkenni kezd. De néha legalább jókat lehet röhögni.
#187939 (lacibacsi): Céges gépen a WG oldala sem megy nálunk, ezért mobilról mobilra másolom. Nem mondom, hogy egyszerű, de megoldható.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
KisApám
addikt
Most fogadta el a LIFEONPROKHOROVKA-t...
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
ChristianID
tag
Közben többszöri próbálgatással néhányat csak elfogadott... (kivéve Himmelsdorf és Daki kódokat)...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
KisApám
addikt
Eddig ennyiről tudok:
KNOCKINGONHIMMELSDORF / DAKIINTHESKYWITHSHELLS / MOUNTAINSOFGOLD / HERENOWORNEVER / NEVERSAYGOODBYE / FLIPPEEBOOISHERE / SOMESHOTSNOKILLS / LIFEONPROKHOROVKA / CUCUMBERTIME
Vastaggal kiemelt: műxik, most néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
már írták előttem...
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz ollie #187919 üzenetére
Akkor javítom: valamikor amióta én nem mentem vele. Olyan lassú hogy sehova nem lehet vele eljutni kb. 5. skillt húzom vele a legénységnek, de a lajhár is egy kapkodó őrült hozzá képest.
(#187926) wwenigma : na látod, pontosan az ilyen zergről beszélek. Ha a jó oldalán állsz akkor nyersz, ha meg nem akkor cumi van kenobi.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
KisApám
addikt
A KÓDOK amúgy limitáltak, kb. 10-15 000 "beváltás" után elvileg nem élnek már.
Legalábbis itt (WorldofTanks stream) azt mondták.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Meg akartam venni az új VK 75.01 K tankot, van rá kupon...erre mikor ki pipáltam a kupont hozzá..hibát írt ki és eltűnt kupon
Legyek türelmes, vagy írni kell a WG-nek?WOT: kissio
-
Raysen623
addikt
válasz e-newsee #187966 üzenetére
Attól függ elvileg milyen terepen mész vele. Elvileg van egy skill ami a laza talajon növeli a manőverezhetőséget és haladást. De lehet csak a fordulásra van hatása.
(#187962) KISDUCK: papíron az armor is jobb oszt mégis papír.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
KISDUCK
addikt
válasz Raysen623 #187969 üzenetére
Az armorja papíron is egy rakás bélsár. Egyedül a tornya jó szemből, de ha elkapják a kupakját amihez kell azért az rng is, akkor vége. Egyedül az ágyúja jó papíron, de az a gyakorlatban tényleg hulladék. Ugyan az a löveg mint a t28 protonál, annyi a különbség hogy lassabban tölt, de pontosabb viszont gyakorlatban szór mint egy permetezőgép. Az a tank ebben a formában élvezhetetlen. Nekem a T34B verzió volt, de az első becserélésnél ment is a levesbe.
-
inferno88
őstag
Agyam eldobom. Nem tudom, hogy láttátok-e de fogyócikk és felszerelés leértékelések vannak. Na úgy látszik, hogy mostantól ilyenkor a fogyócikk csak 25% kedvezményt kap. Tehát a kaják és nagyjavító, stb. nem 10k-ba kerül 20 helyett, hanem 15-be! A kis javító és társai pedig nem 1500 hanem 2250.
Szépen beárazták a prém. fiók által adott heti max 750-es extrát.
Semper fi!
-
KisApám
addikt
ABATTLETOREMEMBER
-
ooloo
őstag
válasz vJokka #187938 üzenetére
Valószínű , hogy úgy történt ahogyan felvázoltad . Mindegy is ... azért majd kétszer annyit kiszedtem belőle , mint amit elvett tőlem . Jó játékos volt ... azért ez a bő 800-as sebzés sokat elvett a csatán belüli esélyéből . Gyakran kínálok meg olyan helyeket , amit magam is sűrűn használok . Persze , a legtöbbször sikertelenül , vagy csekély sikerrel .
Így , ahogyan felvázoltad nem valószínű , hogy illegális mod-ot használt . Mindenesetre száradjon le a keze annak aki használ .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
Lansen C Aszocska.
Az ellenfel Progetto-ja nagyon jol tolta! Szeretem azokat a csatakat, ahol lehet menni elore a tobbiekkel egyutt, ez egy jo kis csapat volt!
-
jano_77
nagyúr
1 nap prém: Destroyedtoosoon
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most raktam újra a wint meg a wot-ot grafika sd módban fullon de az arty lövedék nem látszik.
Eddig mintha látszodott volna...Nektek?
köszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
jano_77
nagyúr
Először is köszönet Dr.Én-nek a bérlési kódot a VK 75.01 K-ra. Már Neki PÜ-ben leírtam, hogy mennyire megbántam, hogy elkértem ezt a kódot, mert egy rakás szar szerintem a tank. Konkrétan alig ér oda az akcióhoz, nincs páncélja, bármi belövi. Löveg szódával elmegy kategória. Mindezek után, hogy jól kipanaszkodtam magam, az utolsó - ötödik bérleti csatában sikerült egy ilyet összekaparni:
Ennek ellenére továbbra is tartom, hogy nem éri meg a pénzt és abból a szempontból végül is jó volt, hogy kaptam a kódot, hogy így nem ugrottam bele egy újabb szar vételbe.
Az lenne a kérdésem, hogy most, hogy lejárt a bérleti jogom, szeretném leszerelvényezni a tankot és az orrára tett matricát is levenném, de inaktív a KÜLSŐ gomb, vagyis nem tudok belépni az álcafestéses szekcióba!? Most akkor buktam a német zászlós matricámat!? Ugye nem!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sfefe
addikt
Koszi szepen akkor megnyugodtam nem a geppel van baj.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Jokerdapro
senior tag
Az spg témához, frissítés után egyből észre vettem, rettenetesen zavaró... Igazából engem az érdekel , hogy ez ficsőr vagy bogár? (Így marad vagy javítva lesz?)
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #187987 üzenetére
Lehet a counter artyzás miatt vették ki.
Más: most volt 5 éves az accom, de lóizét se kaptam. Nem szokott a drága WG adni valami izét?
Fully electric lifestyle!
-
e-newsee
addikt
válasz Jokerdapro #187990 üzenetére
Tőlem kivehetik, bár az egy épkézláb megoldás az artyk mielőbbi kiiktatására a csatából. És szerintem amiatt pont nem sírt senki.
De azért a saját lövésemet szeretném látni.
Szerintem bug, csak még nem lett javítva.Utánanéztem máshol, írnak ilyen tippeket, hogy az "Extra effects quality"-t állítsd át, ments rá, majd vissza, és akkor megjelenik. De van, akinek akkor sem. Van, akinek az utolsó micropöcs után jó lett. Nekem múltkor a 8-as, 9-es amcsi artynál nem látszott, de az M44-nél igen. Tuti, hogy bug.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Jokerdapro
senior tag
-
jano_77
nagyúr
Szerintetek a GC kódok mikortól várhatóak?
Tudnátok abban segíteni, hogy a bérelt tankról hogyan tudom leszedni a matricákat? Sajnos a KÜLSŐ gomb inaktív. Írjak egy ticketet a WG-nek!?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #187993 üzenetére
Az csak ticket, nekem a Somua-ra ragadt be a sárga tökös camo-m igy anno amikor lejart a bérlet.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #187995 üzenetére
Persze, megvettem és aktiv lett a gomb.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #187996 üzenetére
Na ezt nem szeretném. Milyen genyó ez a WG, bár ezt tudtuk eddig is.
Még az a szerencse, hogy a felszereléseket engedte leszedni róla és nem az volt, hogy az 5-ik csatát követően mindennel együtt csak köddé vált volna."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Jokerdapro #187998 üzenetére
Köszi, ha haza érek kipróbálom!
-
Papooo
senior tag
Az új patch miatt új modolás jön.
Aslaint szoktam használni, de az még nincs, ezért fel akartam tenni a Promodot a WGmods oldalról.
Ezt dobta a rendszer:Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest