Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dale74
tag
Hali!
Kösz a segítséget, kb. 2 hete írtam egy hálómegosztással kapcsolatban. [link] Összejött a kapcsolat; két biquad antenna, kb. 150m kisebb belógó faágakkal.
A TP-link WA501G router Received signal-ra 20dB körüli értéket ad. Erre tudnátok mondani valami viszonyítási alapot, hogy mennyire jó vételt jelent? (Mivel nem dBm-ben van megadva, nem tudom hova tenni) -
dale74
tag
válasz
marcias #12388 üzenetére
Én is épp egy hasonló "projectben" vagyok. A titkosítás szintje szerintem nem fogja befolyásolni a hatósugarat. A router antennáját kell egy nagyobb nyereségűre cserélned ( a Tiéd szerencsére levehető) . Itt több lehetőséged van, attól függően, mennyire akarod megnövelni a hatósugarat, mennyit szánsz rá, vagy akarsz-e magad barkácsolni antennát.
Először nézz körül itt: [link] -
dale74
tag
Sziasztok!
Egy régebbi wifis routert szeretnék AP-ként felhasználni egy meglévő hálózathoz. A kérdésem az lenne, hogy a WAN portjára köthetek-e belső hálózatot és azt meg tudja-e osztani wlan-on keresztül? (a modemet nem szeretném erre áttelepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest