Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Tab - kicsi a bors, de erős
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Van most anyámnál egy régebbi XP-s notebook, mert az ővé gariba van. Viszont ez a gép olyat művel, hogy nem lehet készenlétbe tenni, mert olyat hisztizik, hogy ezt a szabványos 101/102 gombos billentyűzet illesztőprogramja megakadályozta. Miért van ez vagy hogy lehet segíteni??? (bár én a sika mellett lennék, mert rémes az OS állapota, de addig nem tud semmin dolgozni) Köszikee előre is!
-
rootkiller
őstag
Srácok! Olyan problémám lenne, hogy idegesít frissítés után az hogy az xp negyedóránként feldob egy ablakot, hogy mikor indítom már újra. Nem tudjátok, hogy melyik registry kulcsot kell módosítani? Köszi: ferdi
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #12922 üzenetére
Nah gyerekek fenn figyel a notebookomon az XP, a progik is fenn vannak, már csak a VIstámat kéne újrarakni az asztalin, és akkor minden oké.
Egy gonddal kevesebb, mehetünk aludni
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #12864 üzenetére
Nah kész a telepítő, lle is teszteltem az asztalimon, tökéletesen működik. Viszont már csak a gép optikai meghajtójával van a probléma, ugyanis nem lát minden lemezt, így nem tudtam telepíteni még, várok hogy egy barátom kölcsönadja az usb-s DVD-RW-jét.
(Ha valaki tudna olcsón új vagy kiváló állapotú MultiBay I DVD-ROM-ot, esetleg DVD-CDRW-t, DVD-RW-t az lécci privátba dobjon egy üzit. thx)
-
rootkiller
őstag
Nah sikerült megoldanom a notebookom gyári XP-jének problémáját. Fogtam, kimásoltam a gyári i386 mappát, és egy szűz XP telepítőből hozzácsaptam a maradék mappát és fájlt. Fogtam, kiírtam, és már kúszik is fel az asztali gépemre testelés és integrálás céljából, gond nélkül elfogadta a gyári telepítőkulcsot, és szépen műxik. Ha felment, akkor következik az SP2 valamint az SP3 integrálása, egy két tweak hozzácsapása, IE7 WMP11 integrálás, azt iso gyártás, és utána kiírom lemezre, majd a notebook fullos formázása és particionálása után jön a telepítés.
-
rootkiller
őstag
Valami megoldás esetleg az újratelepítésre?? Az biztos hogy hétfőn megkeresem a rendszergizdánkat a lemezekért.
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #12710 üzenetére
Megpróbáltam ezt a lehetőséget, és nem az. Viszont a Windows mappám még mindig 4GB.
Az a helyzet, hogy 3 éves a rajt lévő rendszer, és rengeteg program volt rá telepítve, letörölve, agyon lett használva már szegény gép. Én meg szeretnék rá egy friss, stabil rendszert a saját megszokott progjamjaimmal. -
rootkiller
őstag
válasz
Core2duo6600 #12709 üzenetére
A Windows Speciális rendszerindítási lehetőségeinél van egy olyan menüpont hogy: Címtárszolgáltatások visszaállítása (Windows tartományvezérlők). Ez lehet az??
Egyébként olyan nincs hogy nem lehet eredeti állapotra visszaálítani, mert 3 éve egyszer újra lett az egész pakolva, amikor anyám megkapta. -
rootkiller
őstag
Szevasztok!
A problémám a következő: Van egy Compaq Evo N800v notebookom, amit most örököltem meg anyámtól. A gépen XP Pro van, valamint rajta található a egy i386 mappa, amiről nagy valószínüséggel az egészet újra lehet telepíteni. Minden hozzá tartozó lemez elvileg a céges rendszergizdánál van.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én elindítani ezt a telepítőt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest