- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- DVBViewer
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest