Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Raftsman
üzenetére
En meg a modelbuilder-t szeretem
. De ez van, ezzel kell most dolgozni.Fluent-es megoldas alatt az NHibarnate-et erted?
A nav property-k NULL-ok, de nem tudom, hogy miert.Koszi Goose-T majd atnezem.
Ha nem tudom berugni a kicsiket, akkor majd nem olyan finoman oldom meg.
-
szoke12
őstag
válasz
Raftsman
üzenetére
Köszönöm!
Mit jelent az, hogy castolni?Illetve újabb gondba ütköztem. Nem tudom, hogy kell használni a wait-ot. Próbáltam utánaolvasni, és néhány tesztet is csináltam, de megy tovább.

Az lenne a célom, hogy amikor fut a program, akkor addig várjon egy ponton, amíg az egyik változó értéke meg nem változik. Amit egy felugró ablakban változtatok meg.
Bár egyszerűbb lenne külön saját ablakot írnom, és azt meghívni, csak azt meg wpf-ben nem jöttem rá hogy kell. Illetve az ottani adatok elérésével vagyok bajban.
Bocsi, nagyon kezdő vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Koszonom nektek!
. De ez van, ezzel kell most dolgozni.