Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz jjeahh #5424 üzenetére

    Sajnos még mindig alig használtam, egy igazi hibája az oszlopcsapágy minősége, de mivel szabványos ezért cserélhető minőségire, max 2-4000ft. Viszont biciklistucni (axiális)csapággyal lenne a tökéletes :D lehet hogy a drágábbakban az van.
    Olyan gömbcsuklóst nem vennék, bratyómnak van manfrotto, de azt látom azok mindig billegnek nála is és nincs rajtuk annyira rendes fogás se hogy ezt irányítsd. Végül nem is kértem még kölcsibe. Annyi előnyük biztos van hogy kicsik és súlypont alatt tartod, kevésbé kell csukló-alkar izmozni. Ha komolyabban kéne akkor egy minőségi hagyományos steadit vennék, hobbira újra ezt.

    A Snowstabi attól függ mennyire használható, a promóban teljesen jól stabilizál tehát azzal nincs gond, mint a multkori körte alakúval, az elég nulla volt. Erre a mozgatásra lennék kiváncsi, mert azt a hagyományossal csak úgy lehet hogy hozzáérsz a rúdhoz/vázhoz és ez plusz odafigyelést igényel, persze bele lehet jönni, de kis tömegnél érzékenyebb. Meg azért a kétkezes fogás se rossz dolog, főképp nagy dslrnél.
    3 percnél hosszabbat még nem csináltam, nekem hobbira szimpatikusabb a passzív megoldás, így is túl sokat kell a technikával bíbelődni.

Új hozzászólás Aktív témák