Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Falovas

    aktív tag

    válasz taranis #13112 üzenetére

    "Annyiról van szó, hogy nem ez, illetve nem csak ez a topic a célközönségem,"

    Világos, nem ez a fórum a cél közönséged, hanem nemzetközi vizeken is evezel. Nagyon jó. Akkor nekünk, vagy nekem már csak annyi a dolgom, hogy szépen meg kérjelek arra, hogy légy szíves készíts videót ennek a topiknak a számára is. Miért rejted el a magyar fórumozók elöl a tudásodat? A magyar fórumozó már " szart sem ér?" ahogy Bástya elvtárs mondaná. Vagy mi magyarok már csak erre vagyunk jók... hogy beposztold ide a nemzetközi célközönségednek szánt videóidat?
    Bocs a mocsári stílusért, de tőlem csak ennyi telik. Nem személy szerint veled van bajom, mert nem ismerlek, hanem magával a mentalitásoddal nem tudok mit kezdeni. Most vagy át akarod adni a tudásodat , vagy nem. Ha át akarod, akkor azt magyaroknak magyarul, angoloknak(vagy nevezzük nemzetközi fórumnak) angolul. De ha a magyaroknak nem akarod átadni a tudásodat, akkor minek nekik belinkelni az angol videót? Mi a cél?

    " Tudtam, tudtam... csak nem sejtettem!" "Értem én, csak fel nem foghatom! " https://www.juzaphoto.com/me.php?p=109773&pg=allphotos&srt=data&l=en

Új hozzászólás Aktív témák