Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
-
-
-
Hihetetlen, hogy mi az anyjukat tudnak már csinálni a myupc-vel...
-
válasz
Toth_Jani #66284 üzenetére
Menjen oda, akinek 2 anyja van...
Kíváncsi vagyok egyébként, mi lesz a UPC sorsa, ha megveszi a Voda. Mert én borítékolom, hogy megveszi. Ha nem a Voda, akkor valaki más, de a Liberty nagyon szabadulni akar tőle. Csak nehogy az állambácsi vagy valami államközeli bácsi vegye meg ezt is... -
-
-
válasz
kabelmania27 #65965 üzenetére
Áh köszi, megvan.
Priviben elküldtem. -
válasz
kabelmania27 #65950 üzenetére
Köszi. Tulajdonképpen azt nem értem, miért nem tudják normálisan megcsinálni a dual stack IPv6-ot, ahogy a Digi meg a Telekom.
Egyébként jelszinteket nem is lehet nézni a CB-nél?
-
Beüzemeltem a CB-t. Olyan gondom van, hogy az iPad-em nem kapja meg a push értesítéseket, ha a CB-re van csatlakozva, és zárolt állapotban van. Amikor használom épp, gond nélkül megjönnek. Ez tuti a CB hibája, mert a saját router-emmel használva nincs gond. Van erre megoldás?
Szerintem az iPhone-om is ezt csinálná, de azon folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet, és ugye a push értesítéseket mindig azon kapja. -
-
Na bementem személyesen, sikerült dűlőre jutnunk. [kép]
Ehhez még hozzájön a Filmbox csomag, ami első 2 hónapban 0 Ft, utána 1000. Így a 3. hónaptól összesen 9,289 Ft-ra jön ki. Ehhez hozzájön a 2,935 Ft-os Diginet 1000 csomag, így összesen 12,224 Ft-ra jön ki minden. Igazából elégedett vagyok, sikerült majdnem 3 ezret faragni, és így 2 vezetékes netem is lesz. A UPC-s jó lesz backup-nak. Volt készleten CB, így hoztam is haza egyet.
Kabelmania, jövök majd neked jelszintekkel.
Bár nagyjából én is képben vagyok a határokkal. -
-
válasz
4Grider #65884 üzenetére
Persze.
Köszi mindenkinek, sejtettem, hogy nem az igazi ez az ár. Nem értem egyszerűen ezeket, nagyon szeretnek szórakozni az ügyfelekkel.
pinnacle: sajnos Flip nincs, gondolom azért, mert szerencsétlen Telekom képtelen volt eddig behúzni a nyamvadt optikájukat hozzánk. VDSL van csak.
-
Felhívtam őket a lemondás gombot választva, ezt kaptam: maradna a mostani tv felállás (Digital Gold + HD+felvétel opció + HBO MaxPak + Filmbox csomag + Európa csomag + Világ csomag), mellé jönne 500-as net és alap telefon, így 14 ezer Ft körül lenne. Ez reális lehet, vagy lehet ennél jobb is szerintetek? Digis terület.
-
válasz
woodworm #65844 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ott a van az országunk továbbra is. Illetve az tagadhatatlan tény, hogy előbb-utóbb KELL egy normális boxot behozniuk, a Cisco-k / pláne a Philips-ek kezdenek csúnyán elöregedni, a horizon box meg egy nevetséges, normális eszköznek nem nevezhető ócskavas. Fűtőtestnek meg kártyaolvasztónak mondjuk jó.
-
-
-
-
-
válasz
hardverlog #64871 üzenetére
A 10 napos EPG konkrétan az egyik legfőbb ok nálam, ami miatt addig fogom használni a jó kis Cisco boxom, amíg lehet.
-
válasz
norberto_th #64830 üzenetére
Konkrétan az lenne a megoldás, hogy a csatik tulajdonosai rakényszerítik a szolgáltatókat a HD csatik terjesztésére. Más megoldást már egyszerűen nem látok.
Ki fog kerülni a Sundance HD, helyére gondolom semmi nem fog bekerülni...botrány, amit a UPC (is) művel. -
Valaki itt írta pár éve, ha jól emlékszem, hogy azért nincs annyi HD csati, mint más, kisebb szolgáltatóknál, mert a UPC egy nemzetközi befektetési csoport tulajdona. Sajnos ebben lehet valami, de akkor is gáz. Az igazán gáz az, hogy még az új HBO / Cinemax HD csatikat se sikerült berakniuk...
Másik szolgáltatónál - ahol szintén előfizető vagyok - benn vannak, és innen tudom, hogy HBO 2-3 HD-n van 5.1-es eredeti hangsáv is + eredeti nyelvű felirat, ami angol/amerikai filmeknél nekem a legjobb kombináció. -
válasz
hardverlog #64826 üzenetére
Gyanítom, semmi nem lesz egyelőre.
-
-
-
-
-
-
-
-
Oké, hogy vasárnap van, de azért valaki ránézhetne, mi van a weboldallal (gateway-jel).
Bár ahogy olvasom, tegnap se volt már jó, így még gázabb a helyzet. -
-
válasz
norberto_th #63871 üzenetére
Az összes HBO csati van már HD-ben év eleje óta, csak UPC több éves téli álmát alussza...
-
-
HD FELBONTÁSRA VÁLT A DISCOVERY CHANNEL
Na akkor erre is csak 4-5 évet kell várnunk...
-
-
Na csak bejött az MTV Hits a Viva helyére, helyes.
-
-
-
válasz
hardverlog #61111 üzenetére
Először tényleg csak SD-ben volt Spíler, de aztán pár hét múlva már volt HD-ben is.
-
válasz
hardverlog #61109 üzenetére
Pedig de. A UPC eleve nagy késéssel rakta be az RTL3 HD csatikat, a Spílert és a Mozi+ HD-t viszont szinte azonnal.
-
válasz
hardverlog #61105 üzenetére
Asszem kb 1 éve.
-
válasz
hardverlog #61100 üzenetére
Elég régóta.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ArthurShelby #59693 üzenetére
El tudom képzelni.
-
XI. kerület, kábel tv halott. Ahogy nézem másnál is.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Azért kíváncsi vagyok, HD lesz-e valamikor az összes HBO csati. Más szolgáltatók áremelés nélkül tették be a HD csatikat az HBO csomagokba. Itt szerintem ez eleve halott ügy...
Pedig nagyon nagy szükség lenne rá. Mint ahogy nagyon nagy szükség lenne úgy általában a HD csatik számának növelésére, mert nagyon megrekedtek. -
válasz
Intruder2k5 #55210 üzenetére
Tarrnál is ugyanez volt. Most mintha megjavult volna.
-
-
-
-
-
HD csatornák film- és sorozatrajongóknak
Ez nagyon jól hangzik. Főleg az HBO HD-k és a Fox HD. Csak a kib*szott hörcsög csatik miatt semmit nem fogunk megkapni...
Bár lehet ezért lehet egyelőre csak listaáron hozájutni az HBO csatikhoz?
Mert ez remélem nem marad így örökre... -
-
-
-
válasz
Gubek-Einste #52651 üzenetére
Amúgy HBO-knál annyi történt, hogy kivették az 1 év hűséges árakat valamiért. Remélem csak ideiglenes.
-
-
Most nézem, eltűntették a Horizon boxról szóló infocsatit is. Lassan az egész boxot eltűntetik, ha így haladunk.
Mondjuk helyesen tennék.Amúgy az én Cisco boxomon is működik a Horizon Go-s átjátszás. Ez király.
-
-
-
-
válasz
norberto_th #52414 üzenetére
Áh, pedig kezdtem reménykedni.
-
válasz
norberto_th #52412 üzenetére
"Kérdeztem lesz e jobb horizon box mondta hogy idén biztosan,"
Ámen.
-
válasz
ArthurShelby #52139 üzenetére
Ugyanezt tapasztalom én is. Nekem is egy nagyon korrekt csávó adta az egyedi ajánlatot, előtte 2 nőnek eszébe sem jutott.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Megcsinálták végre a Nat Geo HD EPG-jét.
-
-
Most nézem, milyen szépen ki vannak hagyva a helyek (212, 214, 216) a DTX (valamiért még mindig a Discovery World megy helyette a UPC-nél), a Discovery Science és az ID Xtra HD verzióinak. Betömködhetnék már végre a lyukakat, ha már ilyen lendületesen belekezdtek a HD bővítésbe.
-
-
Ez nekem is nagyon hiányzik. Volt szerencsém pár napja a Telekom IPTV-hez, ott neten simán át lehet állítani a csatisorrendet, fantasztikus dolog. Ezt megcsinálhatnák a UPC-nél is, dehát ugye itt inkább visszafejlődést tapasztalok...
Amúgy tényleg nem hiszem el, hogy nem akarnak normális Horizon boxot hozni. Szánalmas. -
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest