Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Látom nem sok érdeklődés van, úgyhogy írnék pár saját tapasztalatot. Mivel a legtöbben Total Commandert használunk, így ehhez hasonlítanám. A kezelőfelületet közel 100%-ban be lehet állítani a TC-hez hasonlatosra. Van egy két extra, amit én ugyen nem használok de mindenképp megemlítendő.
- a navigációs paneleknek lehet háttérképet beállítani
- a fenti elérési útvonal bármelyik részére kattintva rögtön az adott mappában köthetünk ki.
- itt is vannak fülek, bár én ezt nem nagyon használtam (inkább nyitottam általában több példányt, bár tényhogy vannakesetek, amikor jól jön)Amit legutóbb próbálgattm az az FTP hozzáférés. Ez is lényegében hasonló a TC-nél megszokottnál. Egyelőre nekem viszint úgy tűnik, hogy lassabban kapcsolódik. Valamint nem lehet háttérbe leküldeni a folyamatot.
Ami még így szemet szúrt, hogy lassabba a panelek frissítése. Lassabban jelenik meg az aktuális tartalom.
Amúgy egészen jól használható.
És nem elfelejteni, hogy teljesen ingyenes mind otthonra, mind céges környezetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest