- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen SSD-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Látom nem sok érdeklődés van, úgyhogy írnék pár saját tapasztalatot. Mivel a legtöbben Total Commandert használunk, így ehhez hasonlítanám. A kezelőfelületet közel 100%-ban be lehet állítani a TC-hez hasonlatosra. Van egy két extra, amit én ugyen nem használok de mindenképp megemlítendő.
- a navigációs paneleknek lehet háttérképet beállítani
- a fenti elérési útvonal bármelyik részére kattintva rögtön az adott mappában köthetünk ki.
- itt is vannak fülek, bár én ezt nem nagyon használtam (inkább nyitottam általában több példányt, bár tényhogy vannakesetek, amikor jól jön)Amit legutóbb próbálgattm az az FTP hozzáférés. Ez is lényegében hasonló a TC-nél megszokottnál. Egyelőre nekem viszint úgy tűnik, hogy lassabban kapcsolódik. Valamint nem lehet háttérbe leküldeni a folyamatot.
Ami még így szemet szúrt, hogy lassabba a panelek frissítése. Lassabban jelenik meg az aktuális tartalom.
Amúgy egészen jól használható.
És nem elfelejteni, hogy teljesen ingyenes mind otthonra, mind céges környezetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- VGA kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest