- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza1985
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete van Ulefone Powerom, nekem nagyon bejött, viszont tegnap óta nincs mobil adatforgalmam, nem használja az Istennek se!
nem forgalmaztam le, többször beállítottam újraindítottam stb stb...
valakinek valami ötlet?Ja én kaptam egy szétszerelési videót ha valakit érdekel itt van (lehet már volt...)
:https://www.youtube.com/watch?v=19hMEyewRxM
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nem forgalmaztam le, többször beállítottam újraindítottam stb stb...
:
Meggyi001