- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Ma megérkezett ez a gyári ablakos flip tok a Be Pro telóhoz, öt nap híján egy hónapja rendeltem.
A kivágások szépen, pontosan illeszkednek a telóra természetesen, a fogása kellemes, az új szaga nem annyira, de az gondolom nemsokára elmúlik
.Nagyon jól működik is vele, ha rácsukom kb. egy fél percre bejön egy szép "analóg" óra, majd utána kikapcsol a képernyő, ha pedig felnyitom azonnal bekapcsol a képernyő magától, már csak a lakatot kell eltolni.
Hívásnál az ablakban kijelzi a hívó nevét, viszont felvenni csak kinyitva lehet, vagy legalábbis nekem máshogy nem sikerült. Zenét az lehet lépteti, megállítani az ablakon keresztül.Ami nem tetszik, hogy az állapotjelző led a tokkal takarva van, és hogy nincs mágneses (v bármilyen) záródása a toknak.
Összességében ezt a 8 dollárt megéri, sőt mikor már úton volt felém, a gearbesten 6 v 7-ért is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.