Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Kettő ilyen rendszert csináltam csak eddig, nincs hatalmas tapasztalatom. Itthon egy Siemens Gigaset Se105 routerem van, és a laptopba szintén egy Siemens pcmcia wi-fi kártya. A ruoter simán csak a számítógép tetején, de így is 150m távolságban is volt kapcsolatom.
Az önkormányzatunknál csináltam egy másik rendszert Asus cuccokkal. Itt 5 gép kapcsolódik wi-fi-vel a routerre. Volt 2 problémásnak tűnő iroda, hatalmas páncélszekrények voltak azon a falon, ahol át kellett volna látni. Simán átlövi, semmi gond nem volt vele. A gépek is csak simán az asztal alatt, ahogy egy irodában szokott lenni.
Más tipusokkal nincs tapasztalatom, de ha azonos gyártó termékeit használod, egyszerűbb picit a beállítás ,pláne ha az ember kezdő a támában mint én.
Árak ügyében a depo.hu-n körül tudsz nézni.
Aktív témák
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- IT Megoldások és szolgáltatások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest