Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
Üdv! Lehet e olyat hogy pendriveról bootolni DOS, esetleg valamilyen linux oprendszerbe, majd ott stabilitás tesztelő és hőmérsékletet jelző progit futtatni? A rövid választ megelőzendő megkérdem hogyan és milyen programokkal.
-
Arpee78
senior tag
Üdv!
Ezt tuningolnám: Asus A7V880(VIA KT880), Socket A 2400+ Sempron(Thorough-B0), gyári hűtő, 4x256 MB DDR.
Eddig lefixáltam az AGP/PCI frekit, a CPU feszt 1,65-ről 1,7-re tettem BIOS-ban(érdekes módon CPU-Z 1,76-ot lát ebből, Vdrop?), a RAM feszt 2,65-re növeltem és a frekijét is csökkentettem. Az FSB-t fokozatosan 175-re vittem 166-ról, eddig stabil(Orthos), de még mennék tovább. Csak az a gondom hogy nem tudom a proc hőmérsékletét, a Coretemp/Realtemp marhaságot v. semmit nem ír ki. Így pedig nem merem nagyon tolni.
Szóval a fő kérdésem, milyen módon tudhatnám meg ezen proci hőmérsékletét?
Előre is köszi
Árpi -
Arpee78
senior tag
Hogy/hol tudom megnézni egy processzor VID-jét? BIOS? Realtemp, Coretemp, CPU-Z? Melyik hiteles?
Kell terhelni közben a procit, hogy véletlenül se csökkentse a feszt? BIOS-ban ki kell kapcsolni speedstep-et v. C1E-t
Visszakerestem, nem találtam. Google sem volt igazán a barátom.
Szerk: Ha egy frissen beszerelt és pasztázott procit kiveszek a gépből majd visszateszek, újra kell pasztáznom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest