- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondtam, hogy OV nem csinált olyan dolgot ami hosszú, vagy akár középtávon káros az országnak, csak annyit mondtam, hogy nem csinált olyan dolgot ami nyilvánvalóan tarthatatlan volt.
Szerintem az elmúlt években a következő nyilvánvalóan tarthatatlan dolgokat csinálta:
- Gyerekeseknek járó extra adókedvezmény -> nagyban hozzájárult, hogy kilőtt az infláció és egyébként hülyeség volt.
- Különadók sokasága -> piactorzítás, infláció.
- A reptér, MBH, Vodafone és egyéb nem kis pályás cégek felvásárlása -> áremelés a semmire, a verseny megszüntetése, stb.
- A DIGI kigolyózása -> ezt remélem nem kell elmagyarázni
- Benzinár stop -> a benzin bizniszben résztvevők most szedi vissza az elvesztett profitot és még rá is játszanak mert ki tudja hogy mikor találják ki újra?!
- Alapélelmiszer árstopok -> a tejesek és a vágóhidak azóta is nyögik ennek a hülyeségnek az árát
- Rezsicsökkentés -> rengeteg lakossági korszerűsítés maradt el emiatt, ami előbb-utóbb megbosszulja magát. Olvastad esetleg, hogy a vízművek milyen állapotban vannak emiatt?!Szerintem a fórumtársak még jó sokat tudnának sorolni, de nekem hirtelenjében csak ennyi jutott az eszembe.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elfelejtett kiberfegyver
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest