- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mondjuk a Witcher eladásait nem hiszem hogy különösebben érintené. Az nem egy olyan széria, aminek a megjelenéskor kell nagyot kaszálnia mert később elfelejtődik. Legfeljebb megveszik pár hónappal később, de megveszik.
Az előző rész 10 év elteltével is pörög.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy közel jelennének meg egymáshoz. -
adam320
senior tag
Ezen gondolom senki nem lepődik meg.
-
Bennyboy
őstag
Amire pc-re is kijön legalább lemennek a ram árak
(reméljük) -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Kétségeid ne legyenek, hogy akkor a Witcher is csúszna vagy fél évet.
GTA előtt 1-2 és után vagy 2-4 hónapig a fű se nő majd. Emlékezz csak, hogy az eredetileg tervezett megjelenés időpontja körül hogy seperték üresre ezt az időkeretet a nagy kiadók.
Nézd meg szegény Horizon eladásaival mit tett, hogy egyszerre jelent meg az Elden Ringgel...
-
Juhaszatti
addikt
A végén még összecsúszik a Witcher 4-el. Micsoda év lenne az!

-
Scholes9
nagyúr
Gondolom sokan meglepődtek
Én a 27-es dátumot sem tartom kizártnak. -
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jajj de jót nevettem ezen a Squadron-os poénon!
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez jó volt, evve lakár fel is lehetne lépni.
Minden szart "inkább kiadnak", aztán megy a sírás meg a nyálverés, hogy optimalizálatlan fos, meg 5090-en se fut úgy, ahogy az 5060-ason kéne.Így megy tovább mire megjelenik már csak egy futottak még kategóriás fosh lesz...
Mint a GTA5...
-
nanocry
tag
A késések korát éljük..

-
MrT
csendes tag
És akik a GTA6 megjelenése miatt halasztották el az eredetileg tavaszra szánt játékaikat (pl State of Decay 3) azok most halaszthatják mégtovább következő tavaszra?
-
MaraTóni
tag
Ez van mikor a roncs konzolokra próbálnak valamit optimalizálni. és emiatt késik éveket...
Adják ki előbb PC-re, a játék sztem már majdnem kész. PC-n elfutna, jönnének hozzá szépen a patchek szokás szerint.
Így megy tovább mire megjelenik már csak egy futottak még kategóriás fosh lesz...
-
Eversmann
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Minden rosszban van valami jó, a többi kiadó fellélegezhet
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Ryan_Sanchez
üzenetére
A játékos nem fogja eldönteni, megveszi arra, amije éppen van.
-
Ryan_Sanchez
tag
Ezt egyébként mire alapozod? Azért szerintem a PS5 hardveresen más kategória mint annó az xbox360/ps3 a GTA 5-re.
Mellesleg mire kellene várniuk, egy be nem jelentett konzolra? CSak pletyka szinten van még, hogy majd valamikor kijöhet 2027, 2028 körül. Azt is várják meg szerinted, mert keservesen fog futni? Majd a játékos eldönti, hogy melyik konzol generáción fogja kijátszani
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem inkább 1.5. GTA V PC-re 19 hónappal a konzolos megjjelenés után jött, RDR2 13 hónappal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amire megjelenik minden játék annyiba kerül majd
-
CptAdamica
nagyúr
Itt a tényleges kérdés az, hogy vajon 100 dollár lesz e a GTA6?
Gondolom ez azt jelenti, hogy PC-re + fél-1 év. SHAAAAME.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Persze, nyilván ki fog jönni később PS6-ra... én csak azt mondom, hogy ezt most eltolták 2026 végére, akkor már meg lehetne várni a PS6-ot ami jelen állás szerint 2027 közepére van pletykálva... mert hogy fog kinézni az, hogy a játék megjelenése után fél évvel már jön is az új konzolgeneráció, amire persze (jó szokás szerint) nem lesz ingyenes upgrade, hanem vedd meg újra a játékot
-
TESCO-Zsömle
titán
Mustárréce vagyok.
Nem emlékezhetek PS3/X360-on hogy futott, ahogy arra sem ahogy PS4/XONE-on vagy PS5/XSX-en...Arra emlékszem, hogy mikor elkezdtem tolni PC-n, akkor ment fórumokon a nyálverés, hogy
lejárt lemez
megmásfél éve kitolva
.
Most és az elkövetkező 20 évben meg fog jelenni mindenre is, mert ez a R*...
#8 oriic: Azt mondod, nem fogják tartani a 2016-os megjelenési dátumot?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
SQ42-t se nagyon kapkodjak el.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, kijött PS3/X360-ra... és emlékszel hogy futott? Öklömnyi pixelek és kb 15 fps... persze toltuk úgy is, mert nem volt más (PC-s kiadás még nem volt), de nem volt egy hatalmas élmény... annak a játéknak is eleve PS4/XONE-ra kellett volna kijönni, ahogy most a GTA6-nak is PS6-ra.
-
TESCO-Zsömle
titán
Igen, GTA-nak van egy ilyen "VUK" hatása...

#5 GAI: Elfelejted, hogy a GTA5 is X360/PS3-as megjelenés volt és letarolta a piacot. Aztán bő egy évvel később megjelent next-gen-re, és néztünk, hogy ez így is ki tud nézni... Szűk fél évre rá jött PC-re és elkezdtek jönni a gépzabáló, hiperrealisztikus mod-ok...
-
Ha már ennyit késik, akkor csak meg kéne várniuk a PS6-ot, mert a PS5-ön elég keservesen fog futni...
-
Így már értem miért merték jövő tavaszra csúsztatni a Crimson Desertet
-
sutyesz96
addikt
király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már mégse? 

Nem emlékezhetek PS3/X360-on hogy futott, ahogy arra sem ahogy PS4/XONE-on vagy PS5/XSX-en...