Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ebben teljesen igazad van és baromira bosszant engem is, hogy a police backpack kijavítása helyett kaptunk egy újabb setet (lone star) aminek a kettes bónusza a +100% ammo, ami megint csak arra jó, hogy az ember rá legyen kényszerítve, hogy a hátizsák mellett még +2 cuccot cserélgessen újratöltés előtt

Nyilván nem fogom kihagyni a lehetőséget én se, hogy 1900 lőszert tárazzak be, de nagyon bénaság
Örülnék neki, ha az aktuális gear értékeinek megfelelően csökkenne a lőszer, ha leveszed magadról a +ammo-t adó cuccokat.De egyébként a lőszer kapacitással nem mész se az armor, se a sebzés rovására, mert ugye az minor stat, vagyis helyette olyanok lehetnek, mint +XP, vagy ezek a burn/distrupt/egyéb védelem.
De igen. Amíg fejlődtem és nem ismertük (legalábbis én nem ismertem) ezt a bugot, addig mindig meggondoltam, hogy vajon le akarom-e cserélni az ammo-s cuccomat nem ammosra.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- LEGO klub
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pendrive probléma
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest