Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TommyS_27 #48669 üzenetére
Megnéztem. De szerintem nem mérvadó, amit itt lehet látni, hiszen almát hasonlít össze körtével. Úgy, hogy a kesztyűn csak az ARnak van bónusz. Mondjuk ezt el is mondja. Egy dolog ül csak biztosan, amit már mások is leírtak, hogy nagyobb távolságnál jobb az AR. Egyszerűen sokkal pontosabb.
Az én összeállításomban nagyobbat sebez a Ház.
És ezt nem csak a számok mondják, hanem ez a konkrét tapasztalatom. Megfigyelésem szerint, tipikusan a Dzben, a kimentésnél általában nagyon közel jön az ellen. Olyankor kifejezetten előnyös a Ház.
Mondok más számokat is. Nyilvánvalóan a Házzal nagyobb eséllyel lesz CHD, hiszen sokkal magasabb a CHC-je, 23-al mindenképpen. Így már bőven 50 fölött lesz. nagyon nem mindegy, hogy csak minden 3. vagy minden második skuló krites. És akkor még nem beszéltem a Ház 3. talentjéről, ami a lövések felénél további sebzés növekedést jelent. Aztán ez magával húzza az összes többi dolgot. Például a Ragacsnál a Ház 209 ezer körül tud véreztetni, míg az M4 max 130 ezer. Nagyon nem mindegy.
Azért is alma meg körte, mert - tapasztalatom szerint - a két fegyverrel másképp kell játszani, más harcmodor és taktika kell. Én részemről mindkettőt kedvelem, azonban PvP-ben, ha közel van az ellen, nekem jobban bejön a Ház. PvE-ben, mobok ellen meg toronymagasan jobb az AR. Mert ott sokat számít a páncélsérülés. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest