Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Olvastad már a saját bejegyzéseidet?
A helyzetkomikumokat szoktad nagyon jól leírni. Példának okáért az osztódással szaporodó zsaruk, a köcsög automata és a security macska ugrik be, de azokon tényleg negyed óráat nevettem
Kb midegyik bejegyzéseben van, most az utóbbiba is.Apropó: 2 uS/H és 5 uS/H sugárzás mennyire veszélyes?
Annyira nem keresel szarul, végtére "csak" egy diák vagy. Mondjuk úgy, hogy az átlag minimábér megvan (a 80k nekem felfele kerekítve jött ki), de a szállásért nem kell fizetned. Én majd tervezek ösztöndíjjal kiutazni, a számok alapján 40-50k-ból kijönnék, 70k maga lenne a paradicsom
Említetted, hogy vennél iPad-et, az mennyi? 45k?Hamarosan fel is keresem idehaza a japán nagykövetséget, hogy kicsit jobban tájékozódjak az ösztöndíjlehetőségről. Másfél évem van lerakni egy felsőfokú angol, valamint egy min középfokú japán nyelvvizsgát.
@vida14: inkább Rosetta Stone

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A helyzetkomikumokat szoktad nagyon jól leírni. Példának okáért az osztódással szaporodó zsaruk, a köcsög automata és a security macska ugrik be, de azokon tényleg negyed óráat nevettem
Kb midegyik bejegyzéseben van, most az utóbbiba is.