Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blizzrd
senior tag
válasz
bnorci71 #39012 üzenetére
C805 V509-es fw-vel sajnos ugyanezt tapasztalom. Csináltam soft reset-et, de továbbra is fennálló jelenség tv adásnál és youtube-on is. Bár youtubon egyszer csak szinkronba kerül, meg a legtöbbször tv-n is. Van ennél frissebb FW ami fel lehetne tenni? Próbáltam visszakeresni, hogy melyik régióban volt ennél újabb de nem találtam.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
C805-öt próbálom egy ideje frissíteni de OTA-n nem hozott semmit. Régióváltással a 401-es fw-t ajánlja fel. Megéri erre frissíteni a jelenlegi v135-öt?
Frissítést követően a képbeállítások megmaradnak, mint korábban?
Köszi, pacsi! -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Elérhető már a 805-ös áhitott ajánlott beállításai? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
C805-nél mit kell beállítani, hogy a tv rendes kikapcsoláskor teljesen kikapcsolja a soundbar-t és ne csak némitsa? Előzö verzioval rendesen működött, és csak gyorskikapcsoláskor némitotta. A frissítés óta semmilyen beállitás nem változott, CEC bekapcsolva, szoval.... -
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
C805-tel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ha a gyorsindítás funkcio aktiv, akkor kikapcsoláskor a soundbar-r csak némitja, nem kapcsolja ki. Van arra mod hogy ilyenkor is lekapcsolja az eszközt, vagy csak akkor ha a gyorsinditás funkcio nem aktiv?
Köszi 😎 -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
C805-höz van ajánlott képbeállítás? Ha igen, merre érhető el?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy 65c805-höz mekkora csavarok is kellenek amivel a fali tartó konzolját fel tudom rögzíteni a hátuljára? Ki mekkora távtartóval használja?
Hama fali tartó van, abban gyárilag B1, B2 stb-nek vam jelölve a csvar meg a távtarto. Hárha esetlrg más is használ ilyet, akkor könnyebb beazonositanom
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest