Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Vhiktor #28645 üzenetére
Erre senki?
(bocs, a 28644. kommentre gondoltam)
További észrevétel. Ahogy nézem rajta a foci EB meccseit, érdekes, hogy bármely képmódba rakom, olyan, mintha bizonyos időközönként (mondjuk 10/20 másodperc) enyhén változtatná a módot. A fű hol élénkzöld, aztán inkább sárgásabb, elképesztő. De csak épphogy. Mintha hullámozna a színhőmérséklet és/vagy egyéb paraméterek...
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv, tegnap történtek az első lépések az új 55C745-tel, bekapcsolás, Google fiók, stbstb.
Voda-s mediacarddal használtam az előző 55-ös, szintén QLED Samsung-omat (ami a Samu típushiba - állandó ki/be kapcsolgatás - okán feldobta a pacskert mindössze 4 évesen, mármint úgy értem, h erre a hibára több szervíz szerint is csak a panelcsere jelent megoldást, amire alkatrész + munkadíjjal együtt 130-150k körüli ajánlatokat adtak
, de ezt most hagyjuk is).
A csatornakeresésnél először a kábel - digitális - teljes opciókat választottam, meg is talált mindent. A mediacard-ot behelyezve viszont azt írta, hogy "a kártya lejárt, forduljon a szolgáltatójához". Közben eszembe jutott, hogy basszus, volt a conax kártyához egy ismertető, abban láttam, hogy meg kell adni a szolgálatatót, modulációt, hálózati azonosítót, egyéb paramétereket. Gondoltam lehet, azért nem müxik a mediacard, mert a csatornakeresésnél nem adtam ezeket. Indítottam egy újabb csatornakeresést, de közben itt a topicban is kerestem infókat és látom, hogy teljesen valid, ha a kártya lejárt, mert 2-3 inaktív hét után ezt csinálja, telefonon kell élesíteni (már 1 hónapja nem használtuk, sok idő elment a régi tv szervízben töltésével). Szóval leállítottam a csatornakeresést, gondoltam ismét csinálok egy teljeset, mint legelőször.
Na és ekkor már nem talált semmit.A lényeg, hogy teljesen úgy viselkedik a tv mindenféle csatornakeresési (automatikus, manuális, mindegy) újrapróbálkozásra, mintha be sem lenne dugva a kábel. Jelerősség nulla. Áthoztam a szomszéd szobából a Voda boxot, simán megy azzal kábellel, tehát nem a kábellel van gond.
Mit lehet a probléma? -
dave_gahan
aktív tag
Üdv,
a TCL725-ön meglévő BeachBuggyRacing játékon kívül a TCL Game Center App-ból letölthető millió egyéb játék közül van olyan, ami az AirConsole app nélkül is játszható?Jó lenne vmi olyan, ami a tv távirányítóval is működik és nem szükséges hozzá teló.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest