- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPad topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6228 üzenetére
Privátba esetleg leírnád, hogy pontosan mit kell felrakni, csinálni? Most vidéken vagyok 2 hétig első dolgom lesz kipróbálni
Nekem 65" TCL C715 van.
Adós vagyok itt egy kis Ps5 next gen beszámolóval, múltkor egy régebbi cím a Plague Tale futott a tv-n. Nemrég a Returnal volt a soros, illetve még fog is menni. Ugye ez már valódi Ps5 cím. Nagyon jó tapasztalataim vannak, ugyanis úgy hozta a sors, hogy a régi Sony 48" KDL 650-es tv-n kezdtem el a játékot, mivel estére a feleségem és a gyerkőc aludt a nappaliban, mert csak ott van klíma és panelban kegyetlen melegek voltak. Persze a TCL tv abban a szobában van
. Ez a tv nagyon jónak számított annak idején, de csak full hd, nincs hdr. Meg kell mondjam ezen is jól festett a játék. Kb 4-5 nap után végre nekieshettem a C715-ön, és a másik Tv után bokán fostam magam. Ez egy bullett hell játék. Színes gömböket lőnek az ellenfelek, meg mi is. Teljesen más a színvilága ezen a tv-n gyönyörű, rengeteg fény-árnyék játék van itt is, nagyon meglátszott, hogy a tv valós hdr funkcióval rendelkezik. Megmondom mindig is parasztvakításnak éreztem ezt a 4k dolgot. És az is, ha nem megfelelő távolságba ülsz a tv-től. Nos, a Sony tv-t kb alig 1-1.2 méterről, míg a Tcl-t kb 1.8-2 méterről néztem. Hatalmas a különbség a Tcl 4k javára. Sokkal részletesebbek a texturák, a karakterek, tárgyak szélei egyáltalán nem recések. Mozgás megjelenítésben mindkét tv jól muzsikált, nem éreztem semmi különbséget. Nagyon pörgős játékról van szó, szép folyamatos volt, semmi mikro lag, forgásnál nem volt elmosódás. Én nagyon elégedett vagyok a C715 tvvel Ps5 esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OpenMediaVault
- Építő/felújító topik
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő