- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Barrios1983 #6228 üzenetére
Privátba esetleg leírnád, hogy pontosan mit kell felrakni, csinálni? Most vidéken vagyok 2 hétig első dolgom lesz kipróbálni
Nekem 65" TCL C715 van.
Adós vagyok itt egy kis Ps5 next gen beszámolóval, múltkor egy régebbi cím a Plague Tale futott a tv-n. Nemrég a Returnal volt a soros, illetve még fog is menni. Ugye ez már valódi Ps5 cím. Nagyon jó tapasztalataim vannak, ugyanis úgy hozta a sors, hogy a régi Sony 48" KDL 650-es tv-n kezdtem el a játékot, mivel estére a feleségem és a gyerkőc aludt a nappaliban, mert csak ott van klíma és panelban kegyetlen melegek voltak. Persze a TCL tv abban a szobában van
. Ez a tv nagyon jónak számított annak idején, de csak full hd, nincs hdr. Meg kell mondjam ezen is jól festett a játék. Kb 4-5 nap után végre nekieshettem a C715-ön, és a másik Tv után bokán fostam magam. Ez egy bullett hell játék. Színes gömböket lőnek az ellenfelek, meg mi is. Teljesen más a színvilága ezen a tv-n gyönyörű, rengeteg fény-árnyék játék van itt is, nagyon meglátszott, hogy a tv valós hdr funkcióval rendelkezik. Megmondom mindig is parasztvakításnak éreztem ezt a 4k dolgot. És az is, ha nem megfelelő távolságba ülsz a tv-től. Nos, a Sony tv-t kb alig 1-1.2 méterről, míg a Tcl-t kb 1.8-2 méterről néztem. Hatalmas a különbség a Tcl 4k javára. Sokkal részletesebbek a texturák, a karakterek, tárgyak szélei egyáltalán nem recések. Mozgás megjelenítésben mindkét tv jól muzsikált, nem éreztem semmi különbséget. Nagyon pörgős játékról van szó, szép folyamatos volt, semmi mikro lag, forgásnál nem volt elmosódás. Én nagyon elégedett vagyok a C715 tvvel Ps5 esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest