Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysn95
csendes tag
-
RCH
tag
Csináltam egy ilyet munkahelyre. Persze szopás volt, meg kompromiszumos, de mûködik. (Pontosabban mûködött a régi rendszeren, de majd megjavítom.)
Az alap az volt, hogy munkahelyen a telefon némítva van. Csináltam egy listát és szerettem volna ha a listában szereplô hívásakor a telefon visszakapcsolja a hangot. Kiderült, hogy ezt nem támogatja az android (?) a telefon (?) a Samsung (?) ezért kerülômegoldásra kényszerültem: listás híváskor csippantott egyet a telefon (üzenet hang be, hangereje fel, csippantás, hang ki), majd SVOX hozzá teszi: "Szia! XXX szeretne veled beszélni!"
Egyfelôl a kollegák nem utáltak az eszement csengôhangjaim miatt, másfelôl ha nem voltam telefonközelben, már azzal vártak, hogy "keresett XXX!"

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 26
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest