Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
14 napos elallas eseten ha a FoxPost visszakuldesi modot valasztom, akkor a csomagban helyezzek el kulon elallasi nyilatkozatot, vagy eleg ha e-mail-ben tajekoztatom oket?
-
Én már egy ideje videofelvételt készítek minden termék kicsomagolásáról. A processzor tüskéit pedig erős fény mellett külön beleforgatom a kamerába.
Sajnos én is kaptam már olyan alaplapot amin nemhogy el volt görbülve a tüske, de egyenesen látszott rajta, hogy ráesett valami. (6-8 tüske bánta) De jött már zárlatos deszka is ami egyenesen vitte is magával a 6600K procimat, előtte pedig egy olyan alaplapot kaptam aminek a chipset hűtője kővé volt összekarcolva, karistolva.A jelenlegi rendszerem viszont szép és hibátlan!
-
válasz
FollowTheORI #8596 üzenetére
Egy raklap tetejen talaltak meg papirok nelkul, valoszinuleg leszakadt rola. Az ugyfelszolgalat kritikan aluli, hasznalhatatlanok, a futar sem tud(j)ta elerni oket. (iPonos sracoknak sem irtak vissza) A pesti depo-ban sikerult nehezen elernem egy sracot akinek volt felhatalmazasa kibontani aes azonositani a csomagot, igy nagy nehezen az ugyfelszolgalat nelkul masnap sikerult eljuttatni a cimzetthez.
Aki TransOflex-el szalittat az ne lepodjon meg ha eltunik a csomag es az ugyfelszolgalat tobbszori telefonhivasra, email-re nem reagal... ok ebben hisznek.
Az iPon amint beerkezett a csomag azonnal megvizsgalta, kuldte a levelet a tovabbi teendokrol, igy masnap mar utalta is vissza a vetelarat.
Nagyon korrekt es gyors volt az ugyintezes, talan korrabban ilyet meg sehol sem tapasztaltam! Tenyleg minden tiszteletem! -
válasz
Attix82 #8575 üzenetére
Inkabb kerek kolcson egy gepet. A 15K-s lap arat ki teriti meg nekem? Bar igaz utana hasznaltan el tudom adni, persze ha jon erte a futar akkor szuksegem lesz valami eros fenyre, kamerara, operatorre nyalmintara, es persze a koordinatakra ami alapjan a muholdas felveteleket elkuldi majd a NASA.
nem tudom megvan-e a szitu: ELTUNT egy szamomra nagy erteku termek, az illetekesek pedig NEM reagalnak SEMMIRE.
Kerdezem en: A feljelentesen kivul milyen lehetosegeim maradtak?felhivom oket (zzzz rossz valasz, nem veszik fel tobbszori hivasra sem)
irok nekik e-mail-t (zzzz rossz valasz nem valaszolnak csak elolvassak)
felhivom a futart aki elvitte (zzzz rossz valasz megmondta elvitte, szerinte a rossz ragaszto megint elengedte a raragasztott papirt)
irok a boltnak, hogy probaljak meg elerni oket (zzzz rossz valasz nekik sem reagalnak se az email-re sem a telefonhivasra)kihagytam valamit?
Nem neked szolt az egesz Attix82
-
válasz
Jester01 #8573 üzenetére
Eltunt egy 50.000 forint erteku csomag. A futar mossa kezeit, az ugyfelszolgalat elerhetetlen, telefonra email-re nem reagal, dolgozni normalis tempoban nem tudok, ergo penztol esek el.
Mondom, szerintem a csomag ELTUNT igy a fuvaresemeny alatt csak a ping-pongozas megy:
nincs összekészítve az áru
Kiadva futárnak
Kiadva futárnak
Kiadva futárnak
...Matol csak a helyi 220volt, ha gond van akkor van hova menni, mert ez...
-
Csak elolvassak az email-t, valaszolni nem akarnak.
Jelenleg ott tart a dolog, hogy mar a telefon sem cseng ki, annyit mond a rendszer a vegen, hogy nem lehet senkit kapcsolni hivjam kesobb, es megszakad a vonal. -
Haladunk, a megkeresesemre ures e-mail-eket kuld a futarceg. Elraktam a futar szamat aki elvitte a csomagot, o azt mondja, hogy hatarozottan emlekszik, hogy rajta volt a raklapon a dobozom. Viszont kijelentette, hogy a ragaszto amivel dolgoznak nagyon rossz, sokszor leszakad rola a papir, gondolom a vezetoseg kb annyira foglalkozik ezzel a dologgal is, mint a telefonhivasokkal es egyeb elektronikus megkeresesekkel.
A futar sajat bevallasa szerint meg neki sem veszik fel a telefont, de ezt iPon-ek is megerositettek, ok sem tudjak elerni oket.Ugy gondolom az a minimum, hogy este egy forro nyugtato tea mellett megirom a tortenetemet, amihez csatolom a hivasnaplokat, leveleket, es a szamomra osszes elerheto kozegen keresztul kozzeteszem azt.
A helyi rendorkapitanysagon megteszem a feljelentest es igen, nem fog erdekelni meddig huzodik a dolog es mennyibe kerul, vegigjarom mert ez, hogy lassan mar operatoroket kell alkalmaznom es vert kell vennem a futartol egy egyszeru csomagfeladasnal mar tobb a soknal.
Es meg a Magyar Postat szidjak az emberek.
-
válasz
Biznisz Elek #8568 üzenetére
Azonnal ki fogjak cserelni ebben biztos vagyok, es van is nekik abbol amire a cseret szeretnem.
A futarceget telefonon nem lehet elerni, nem veszik fel. E-mail-re ezidaig nem valszoltak.
-
Szerintem ok nem fognak sz@rakodni a cserevel errol biztositottak is mar az elejen, de jelenleg ott tartunk, hogy varoson belul 1 hete nem volt kepes kiszallitani a futar a termeket.
Panaszt tettem a Trans o Flex-nel, gondolom mindjart jon a sablon mail.En nem vagyok ez a reklamalos/pereskedos tipus, de ugy latom siman elofordulhat, hogy jogi utra kell terelnem a dolgot.
Eskuszom ha ma nem er be az alaplap felhivom a csalad ugyvedjet es beperelem a ToF futarceget, a DPD-vel egyutt.
-
Az a legduhitobb, hogy atvetel utan 1 napon belul jeleztem a problemat de ugy veszem eszre, hogy meg ilyen esetben is siman elhuzodik Januarig a dolog, holott kaptam egy olyan termeket ami nekifutasbol egy masodpercet nem uzemelt.
-
-
-
Csomagkovetesem:
426581027823000013604400 2015.12.04 TRA Szállítás alatt 4400 Nyiregyhaza
426581027823000013604400 2015.12.04 19:46 E04 későbbi kiszállítást kér
426581027823000013604400 2015.12.07 08:47:12 OFD Kiadva futárnak
426581027823000013604400 2015.12.07 19:02 E32 nincs összekészítve az áru
426581027823000013604400 2015.12.08 19:03 E32 nincs összekészítve az áru
426581027823000013604400 2015.12.09 08:22:15 OFD Kiadva futárnak
426581027823000013604400 2015.12.09 18:12 E32 nincs összekészítve az áruMiert szerepel a listan tobbszor is, hogy "nincs összekészítve az áru" ?
Penteken lesz egy hete, hogy elvitte a futar a csomagot.
barmennyire is probalom szepiteni a dolgot, egyszeruen visszataszito ami ebben az orszagban megy...
-
-
Nos az elobb jott az e-mail, hogy csomagszam alapjan pesten van a lap ami ma kerul hozzajuk.
Ez eddig jo hir!
Kivancsi vagyok mi a gond, es hogy megoldhato-e a "csere" egy Maximus VIII Impact-re. -
válasz
Reggie0 #8547 üzenetére
Igen nem tul rozsas a helyzet, viszont nekem eddig meg nem volt bajom az iPon-nal, szepen siman ment minden es bizom benne, hogy most sem lesz ez maskepp.
Atvetel utan egy nappal jeleztem a hibat amire azt valaszoltak, hogy megnezik es kicserelik egy ujra vagy visszafizetik a vetelarat. -
Sziasztok!
Letezne, hogy Penteken atadtam a garifutarnak egy alaplapot de mindezidaig allitolag meg nem ert be?
A futar uj dolgozo lehetett mert nem kellett alairnom semmit, es azt valaszolta a "minden rendben?" kerdesemre, hogy "hat biztos"... DE a tortenetnek itt meg nincs vege! Tegnap UJRA felhivott, hogy jott egy visszaru csomagert (what???) es hozott nekem egyet (hee??)
Erre megkertem, hogy ujra nezze at a papirt mire megjegyezte, "ja nem kell vinnem semmit es a masik? is nulla" magyaran teljesen feleslegesen hivott fel...Szoval Pentek ota nem ert be a lap, ala nem kellett irom semmit amikor atadtam a sracnak a csomagot, nyomkovetes nincs, HOL VAN A CSOMAG? (egy 50K-s laprol van szo)
-
En hetesezret sporoltam az alaplapon
-
-
-
Abbol az egyik annyira korrekt, hogy kapasbol egy hasznalt Dell U2311H-t kuldott el nekem meg anno ujkent. A kijelzo osszekarcolva, (nem is kicsit) a doboz es a temek ket kulonbozo revizio volt, es a sorozatszam is teljesen eltert.
Gondolom ugy voltak vele videkre megy, csomagoljunk be egy kialitott, vagy netes rendelesbol visszakuldott darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen autót vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest