Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• belovary

senior tag

Éreztem én, hogy erre talán felfigyeltek. :DD

Mint írtam a kép berakásánál is, próbálgatok. Eddig nem is tudtam, hogy ilyet is ki lehet hozni kis trükközéssel a gépből. Jó, gondolom, hogy maga a kép az katasztrófa, ezért is kérdeztem, hogy esetleg mit lehet elkövetni, hogy jól sikerüljön egy ilyen kép. De ha a PS-ben egyszerűbben meg lehet oldani, és szebb is a végeredmény, akkor ezzel sokat nem érek el... Persze, az már más tészta, hogy PS-ben halvány lila gőzöm sincs, hogyan kell. Régen még lézerkardokat csináltam, :DDD de már arra sem emlékszem...

A cél az lett volna, hogy valami érdekeset csináljak, és legyen egy jó kép. Egy kis sikerélmény. :)
    Annyira kreatívnak éreztem ezt a dolgot. Csináltam még olyat, ahol írunk a levegőben, számomra az sem rossz, de csak én tudom, hogy kint van az utcán, és nem szerkesztőben dobtam össze 3 perc alatt. :DDD

Amúgy ezt a funkciót (bulb) hol lehet legjobban kihasználni? Tűzijáték ok, még?
    A csillagjárás is nagyon érdekel, olvastam is róla, de valahogy nem tudom kivitelezni... :U

Új hozzászólás Aktív témák