Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madagaszkar

    tag

    Sziasztok!

    Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez konkrétan milyen hálózat korszerűsítést takar? Jelenleg ADSL internet elérhető csak az egész településen. Most egy kábelszolgáltató cég is építi az optikát, ahol 100/30-as lesz egyenlőre az elérhető legmagasabb csomag.

    "Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt. hálózat korszerűsítést végez az alábbi időpontokban és helyszínen:

    2018. július 10-én 00:00 és 06:00 között: Csaholc, Fehérgyarmat, Jánkmajtis, Kérsemjén, Rozsály, Tiszabecs, Túrricse, Vámosoroszi települések egyes részein
    2018. július 10-én 06:00 és 15:00 között: Níregyháza település egyes részein
    A munkák következtében analóg és digitális telefonszolgáltatásunk, internet és IPTV szolgáltatásunk szünetelése várható.

    Amennyiben a jelzett időszakokon túl is szolgáltatásunkban üzemszünetet tapasztal, és rendelkezik digitális elosztóval, akkor kérjük, szíveskedjen újra indítani készülékét, amelynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek. Abban az esetben, ha az észlelt hiba ezután is fennáll, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es telefonszámon!

    Az esetleges kényelmetlenségért Ügyfeleink elnézését, egyben szíves megértését kérjük."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák