Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LucyFerr

    csendes tag

    Nekem is T-Home kábelnetem van és nem örülök neki!
    Magas a pingem néha több ezres, de 50 alá nagyon ritkán megy játék közben, valamint rengeteg a lag. Van úgy, hogy csak 5-10 próbálkozás után sikerül kapcsolódnom, addig magas ping miatt ledob, valamint sokszor dobnak le a szerverek losing key üzivel. Új Win telepítés után sem jobb a helyzet, ne fogja senki vírusra trójaira stb. Xfire-t használok ventrilot Call of Duty 2-4-el szoktam játszani, Win. tüzfal és Avg vírusirtó 8Mb-es kábelnet van, nem torrentezek! Az Invitelnél nem volt ilyen, sőt volt 256kb-es mikrohullámú az is jobb volt! Most nem a sebességről van szó!
    A másik problémám: Januárban váltottam szolgáltatót és az üzletkötő jól megvezetett (mert Ő is tudatlan volt). Egy prospektusból ajánlott 3 csomagot tv-telefon-internet egyben, mondván ez van, Ebből választottam 11e valahány Ft-os csomagot, kérdésemre, hogy lehet e az előfizetést egyben fizetni internet utalvánnyal, igen volt a válasz, mire én megrendeltem az utalványt 11e Ft-ért. (Az Invitelnél telefon és internet előfizetésre beváltották). Mikor a bekötésre került a sor akkor derült ki, külön is lehet kérni a bekötéseket nem csak egyben, mivel nekem telefon nem kell. Nem is volna ez probléma viszont a 11e. utalványt nem tudom beváltani, csak akkor ha már lejár a befizetési határidő és a számla összege meghaladja a 11 e.t, igen ám de a fennmaradó ősszeg már nem egyenlíthető ki utalvánnyal. Vajon miért? Ilyen a rendszer mondták az egyik t-pontban. Ez is egy megoldás. Már elosztogattam 33e értékben utalványt. Még jó hogy a fiam be tudja váltani az UPC-nél. Most ott tartok van 16960 Ft hátralékom 22e Ft utalványom és még kapok az idén 11e.t. Jön még a decemberi számla 7177 Ft és kénytelen leszek kp kifizetni mivel felmondták a szerződésem. Hát csak ennyit a szolgáltatásról. Egyébként Kellemes karácsonyt T-Home, az e-mail-re amit az ügyfélszolgálatnak írtam válaszolhatnál! Ne csodálkozz, ha lejár a hűségidő váltok! Ja és az üzletkötőket nem ártana rendesen felkészíteni, nem csak kiküldeni, hogy hozzák a kuncsaftokat. A honlapon pedig nem találok semmilyen utalást az utalvánnyal való fizetés részleteiről pedig 1 órán keresztül kerestem. Még az Ászf-ben sem említik.

    [ Szerkesztve ]

    Ha megtisztelsz azzal, hogy megkérdezed meg van-e még, akkor tisztelj meg már azzal is, hogy köszi, de már nem aktuális az üzlet!

Új hozzászólás Aktív témák