Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nTom

    aktív tag

    az iptv nekem is nyűgös. Valamikor, amikor bevezetésre került, előfizettem rá, de csak azért, mert csökkentette a számlám össz költségét. Akkor még volt egy olcsó csomag, néhány adóval. Nem foglalkoztam vele, analóg csatornákat néztem. De már akkor is volt hogy apró akadások voltak. Mivel a net meg a telefon probléma mentes volt, nem érdekelt. Vagy háromnegyed éve, (hogy az olcsó csomag megszünt,) a hűségidő megújításakor már a családi+hd csatornákat választottam. Igen ám, de ha iptv-t néztem, az akadások rendszeresek voltak, kb percenként, az esetek egy részében a hang is elment. Hibabejelentés után jöttek a szerelők (ketten, két kocsival) látták hogy valóban szar a helyzet, buherálták a rendszerüket, kicserélték a beltéri iptv boxot egy modernebbre, állítgattak akármiket a mobiljukon, és úgy tűnt hogy minden okés.
    Miután elmentek, néztem a csatornákat, örültem hogy jó. És akkor wifizni akartam a tableten, de ez ki volt kapcsolva a modemben (cisco epc3925). Visszakapcsoltam, és ugyanúgy van minden mint előtte. Percenként akadás, a hang is eltűnik. Akkoriban még tudtam a wifit kapcsolni menüből, ha tévéztem kikapcsoltam, de ez a lehetőség eltűnt, wifi van, ha akarom, ha nem.
    Ebben az évben rengeteg a túlórám, ezért nem jeleztem a hibát, mert nem biztos hogy haza tudok ugrani munkaidőben, de most már meg kellene csináltatnom.

Új hozzászólás Aktív témák