-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st.stofi
tag
válasz Intruder2k5 #56141 üzenetére
1) Az, hogy 100e Ft most sok, vagy kevés, ez nézőpont kérdése. A Telekom árbevételéhez képest valóbban morzsa csupán, teljesen igazad van, viszont az adott ügy egyetlen felhasználó panasza ill. annak elbírálása kapcsán indult, 2 hívásról volt szó, ahol nem teljesült a törvényi kitétel, ehhez képest, és hogy ez volt az első ilyen eset, még akár érthető is az összeg; bár ezt is megtámadta a Telekom. Bíróságra került az ügy, és végül jogerősen elmarasztalta a bíróság a Telekomot, ami így bizonyos értelemben visszafelé sült el a Telekom számára, hisz így már nem csak fogasztóvédelmi, hanem jogerős bírósági elmarasztaló ítélet is van az ügyben, ami hasonló ügyekben példaként szolgálhat, ill. ha nem hagy fel a jogsértéssel, nyilván a bírság is majd szépen emelkedni fog a hasonló ügyekben, előbb-utóbb pedig eléri majd a Telekom ingerküszöbét. De gondolom ők is érzik ezt, ezért is mehettek bíróságra, hisz a max. 5 perces ügyintéző kapcsoláshoz gondolom bővíteni kell a telefonos ügyfélszolgálatot, ami a sajtóban megjelent leépítési tervekkel nincs éppen összhangban; de ez van, így jártak
2) Igen ettől én is tartok kicsit, bár az ítélet alapján "biztosítsa az ésszerű várakozási időn belüli hívásfogadást és ügyintézést", tehát nem csak felvenni kell a telefont, érdemi ügyintézés kell 5 percen belül, legalábbis így lenne logikus ill. az ítéletből nekem ez jött át.
Én azért bizakodó vagyok, hogy legalább közelíteni fog az 5 perchez az érdemi ügyintézőhöz való jutás várakozási ideje, mert ha nem változtat semmit a Telekom, megint lesz aki bepanaszolja őket a fogyasztóvédelemnél (épp most néztem a honlapjukat, nem is tudtam, hogy ügyfélkapun keresztül simán elektronikusan is lehet panaszt tenni), és akkor az már valószínűleg nem 100e Ft lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest