- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
"Azért azt tegyük hozzá, hogy az eredetileg analóg kábeltévé szolgáltatáshoz kihúzott kábelre küldték rá"
Súlyos tévedés. Az elmúlt 15 évben többször is jelentősen hozzá kellett nyúlni az infrastruktúrához, különben nem lehetne rajta internetet szolgáltatni. Visszirányúsítás, szegmentálás, sávbővítés (500-860MHz), a teljes fejállomási struktúra megteremtése (CMTS és IP backbone), DOCSIS3 bevezetése stb, hogy csak párat említsek. Tehát egyáltalán nem igaz az, hogy nem voltak jelentős fejlesztések.
" Nem az analóg adás miatt nincs kapacitás"
Az előzőből következik, hogy ez sem igaz. Tény, hogy az analóg adás a a spektrum bő harmadát megeszi, miközben van ennél jobb technológia. Ennyi.
"Csak ne egymás rovására fejlődjünk"
Amire gondolsz, úgy hívják kompromisszum. A kapacitás nem végtelen, kell egy jobb technológia.
"előbb vezessük ki az egyiket, majd indítsuk az újat"
Ezt nyilván nem gondoltad végig, mivel sem az analóg kivezetése, sem az IPTV bevezetése nem gombnyomásra megy. Te talán lemondanál hónapokra a TV-ről ha ezt bejátszanák, de a többség biztosan nem.
"IP TV-re jönnek a panaszok, hogy akadozik, kockásodik"
Ez jellemzően DSL probléma, mi most kábeltv hálózatról beszélünk. Ha DOCSIS-on kockás az IPTV, be kell jelenteni és kijavíttatni, mert nem normális.
Nézd: az analóg kivezetés nem kérdés. a DVB-C-ről annyit, hogy ha nem mpeg2-n nyomnák és nem kéne egy valag pénzt elkölteni arra, hogy mpeg4-re migráljanak, akkor valószínűleg megtartaná a telekom a DVB-C-t. De ha már beruháztak arra, akkor teljesen fölösleges két hasonlóan jó platformot üzemeltetni, különösen ha a mostani DVB-C-re rengeteg pénzt el kéne költeni, hogy versenyképes legyen. És ne feledd: mindezt a mi pénzünkből.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
StarZ3r0
tag
Sziasztok!
Tud abban valaki segíteni, hogy hogy lehet az, hogy kikapcsolt SMTP szűrés mellett továbbra sem tudok kapcsolódni egy STMP szerverre sem a 25-ös porton (kivéve a mail.t-online.hu-ra, mert az megy)??
Amugy nekem is ez a csodas 724w van, amiben latom, h van vmi firewall, de mar mindent atneztem tovirol hegyire es nem tudom hol lehet kikapcsolni.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz dchard #55451 üzenetére
"Súlyos tévedés. Az elmúlt 15 évben többször is jelentősen hozzá kellett nyúlni az infrastruktúrához, különben nem lehetne rajta internetet szolgáltatni."
Nem mondtam, hogy nem kellett fejleszteni hozzá. Azt mondtam, hogy az eredetileg analóg adáshoz behúzott kábelre eresztették rá az újabb szolgáltatásokat. És ez így is van."Ezt nyilván nem gondoltad végig, mivel sem az analóg kivezetése, sem az IPTV bevezetése nem gombnyomásra megy. Te talán lemondanál hónapokra a TV-ről ha ezt bejátszanák, de a többség biztosan nem."
Nem kéne lemondani semennyire (amúgy én simán lemondanék, nálam most is analóg van, és ha megszűnik, szerintem nem lesz TV előfizetés, mert ezt se nézem.), jelenleg 3 féle szolgáltatás fut egy időben, amiből kettőt akarnak kivezetni. Ez azért nem túl ésszerű megoldás valljuk be. Főleg úgy, hogy az alternatívaként kínált IP TV hatalmas kötöttség és minden harmadik hozzászólás, hogy jelentsd be hibára. A HGW-t nem cserélhetem vagy használhatom modemként, csak a T-s box használható. Közben meg külön papucsa van már a T-s embernek az előszobákban.
Nem vitatkozni akarok veled, hiszen ehhez a témában nincs elég szakmai rálátásom. Azt is elismerem, hogy fejlődni kell, haladni csak előre érdemes. Az is tény, hogy jelenleg az analóg harapja ki a legnagyobb szeletet a rendelkezésre álló tartományból, így a leglogikusabb lépés az analóg likvidálása. Ennek ellenére az is tény, hogy a kábelt az analóg miatt húzták fel az oszlopra és úgy engedtek rá még 4 szolgáltatást, hogy tudták, hogy kevés lesz.
-
adika4444
addikt
A HGW-t ne vedd ide, azon ha bridge mód nem is, de IPT megoldható lenne simán, ha akarná ez a kedves szolgáltató. De egyébként ha lenne bridge, akor is működne az IPTV, mert akkor MAC alapján max egy belső rendszerre csatlakozna. megoldható lenne a bridge, ennyi a lényeg.
Sőt, tudtommal volt is aki megoldotta amikor még lehetett trükközni.üdv, adika4444
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szeretném lecserélni a T-Home-os router-t mert nem vagyok vele megelégedve.
(4-5 éve használom de kezdi megadni magát)
DSL net-em van, 2DB set top box IPTV.
Nincs külön modem, remélem nem mondok hülyeséget a router-ben van a modem, nem szeretnék külön modemet ezért olyan eszközre lenne szükségem amiben mind a kettő megtalálható ( modem+router )
A jelenlegi eszköz - Pirelli DRG A225GTudnátok nekem ajánlani ?
Nagyon szépen köszönöm előre is!I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
dchard
veterán
"Azt mondtam, hogy az eredetileg analóg adáshoz behúzott kábelre eresztették rá az újabb szolgáltatásokat. És ez így is van."
A kábelnek teljesen mindegy, hogy analóg vagy digitális adás megy rajta, netán internet. Ha az elektromos specifikációja megfelelő, akkor működni fog. Ami nem mindegy az a sávszélesség foglalás. Ez pedig az analóg adásnál (vagy a DVB-C-nél mpeg2-vel, amit a telekom tol) sokkal nagyobb.
"Nem kéne lemondani semennyire"
Amit leírtál azzal implikálod, hogy nincs átmenet, hanem váltás van. Az meg nem megy gombnyomásra. Most akkor döntsük el, hogy "előbb kéne kivezetni a régit, utána bevezetni az újat", vagy mégis van átmeneti állapot, amikor a technológiák együtt léteznek. Egyébként számomra is irreleváns a TV bármilyen formája, pusztán műszaki szempontból vizsgálom a kérdést.
"A HGW-t nem cserélhetem vagy használhatom modemként"
Na látod ez telekom probléma, semmi köze az IPTV-hez. Ahogy a felettem szóló is írta: megoldható az IPPT, sőt a bridged mód is. Hogy a telekom ezt miért nem szeretné, arról csak spekulációink vannak. Tény, hogy nálunk működik IPPT és Bridged módban is az IPTV a teszthálózatunkon.
"tény, hogy a kábelt az analóg miatt húzták fel az oszlopra és úgy engedtek rá még 4 szolgáltatást, hogy tudták, hogy kevés lesz"
Pontosan tudták, hogy ki fogják vezetni a két halódó szolgáltatást, így pedig bőven lesz kapacitás. Az a kábel kapacitása szempontjából pedig lényegtelen, hogy 15 éve miért húzták ki.
Ha a telekom évekkel ezelőtt átlép DVB-C mpeg4-re, akkor lenne némi ráció a digitális tv megtartásában, de mivel az ügyfélbázisának a jó része xDSL technikát használ, így amúgy is kénytelenek lettek volna IPTV-zni, akkor meg egyszerűbb és olcsóbb is a teljes szolgáltatási vertikumra ezt az egy technológiát kiterjeszteni.
Dchard
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Most megint ránéztem erre az IPT dologra.
Az érdekes még mindig az, hogy nem akar menni a fenéért sem. Nem kap IP-t a router.
Ha ez nem túl illegal, akkor Acer netbookom hálókártyájának a MAC címét hogyan tudom átváltoztatni arra, ami a router címe? Meg akarom nézni, ez kap-e IP-t, viszont Cisco-t nem indítanám újra, mertt nem csak én használom.üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
válasz adika4444 #55459 üzenetére
Szia!
Nem "illegal", saját notebook-od. Google a barátod!
-
szőröscica
addikt
Ha bekapcsolom a torrentet, függetlenül attól, hogy van-e adatforgalom rajta, összefossa magát az IPTV-s router, elkezd packet lossolni, de még a TV adás is le-le fagy néha. Kicserélik, ha bejelentem a hibát? Vagy nem megoldható, hogy valami saját normális eszközt használjak? A D-Link egy rakat szar, minden D-Link eszközömmel szoptam eddig.
Próbáltam újraindítani, csatornát váltani a wifin, stbstb.
Ha nem megy a torrent, akkor is bizonytalan a net, legalábbis minden olyan helyzetben, ahol valami közvetlen kapcsolatra lenne szükség. Pl. skype videotelefonálás is hol megy, hol nem.Ugyanezen hardver más hálózatokon teljesen hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szőröscica #55461 üzenetére
A torrent WiFi-n menne? Ha igen, ez már eleve hiba, mert nem oda való!
Kapcsolatok maximális száma mennyire van állítva globálisan a kliensben?
Saját routert köthetsz a szolgáltatós eszköz mögé, és használhatod annak a WiFi részét. De nem helyette, csak mögé!
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Intruder2k5 #55462 üzenetére
A torrent wifin megy, és ne mondd hogy nem oda való, mert kb. 10 éve tolom wifin, és normális routerekkel sosem volt gondom vele. Az nem normális, hogy 30-40 kbyte/sec-es uploadtól összeomlik a router, és random packet lossol 20-30 másodpercig. És itt is ment gond nélkül fél évig, csak mostanában csinálja ezt.
És a skype is vacakol, akkor is, ha ki van kapcsolva a torrent kliens.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Intruder2k5 #55462 üzenetére
Semmi baj a torrenttel wifin, szerintem ez eszkozhiba lesz. Feltetelezem cisco eszkozrol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz r3dsnake #55464 üzenetére
A set top box cisco, de amire csatlakozik és ami a netet osztja, az egy D-Link hulladék. Már az elejétől fogva tartottam tőle, mivel eddig D-Link eszközökkel csak szívtam, és hát be is jöttek a várakozásaim. Csak nem tudom, hogy milyen indokkal tudnám lecseréltetni a T-vel egy újra.
30-al seedelek, és így pingeli a google-t.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #55464 üzenetére
Tényleg semmi baj a torrenttel WiFi-n, ha csak nem 1-2000 kapcsolattal megy!
Sosem állítottam, hogy a szolgáltatók első rangú eszközöket adnak, sajnos tény és való, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után, bár ez inkább a saját szoftverüknek köszönhető, mint a gyártóknak, mert azért mondjuk a TC7200 sem egy gyenge vas.
Másik érdekes dolog, hogy Ti itt a CISCO-tól irtóztok, még a UPC topikban meg sokan azt sírják vissza a TC és az Ubee után.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szőröscica #55465 üzenetére
Nálam is pontosan ugyanezt csinálta a Cisco eszköz, amióta cserélték D-Linkre a HGW-t erős terhelés alatt sincs gond.
-
Nemt0m12
tag
válasz Intruder2k5 #55466 üzenetére
Nem lenne baj ha nem tiltanának le belőlük szinte mindent. A ciscoban még egy logot se lehet megnézni, ottvan a wiev log de semmi nincs benne.Szvsz ha legalább az értelmesebb funkciók bent maradtak volna mint a bridge mód akkor már semmi gond nem lenne az ember utána kötne egy értelmes routert és probléma megoldva a szolgáltató féle hgw meg menne modemként ahogy annak kell, akinek meg nem telik routerre annak meg ott lenne egybe rakva csak egy gomb nyomás kérdése az egész
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szőröscica #55469 üzenetére
Átjárót pingelj. Gondolom van belső hálós címe mindkét eszköznek. Melyiknél kezdi el dobálni?
-
szőröscica
addikt
válasz r3dsnake #55470 üzenetére
Próbálom, 10 percig pingeltem kb. a 192.168.0.1-t, ami a d-link, és mindig jött vissza válasz.
Most pár perce a 192.168.0.11-t pingelem, ami a cisco, onnan is jön vissza.Sőt, most egyszerre pingelem a google-t, és a dlinket valamint a ciscot. Ha a google-ről nem jön vissza, a másik kettőről akkor is jön válasz, ellenben netezni nem tudok ilyenkor, elmegy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szőröscica #55471 üzenetére
Nálam mondjuk már eleve a belső hálón volt kiesés, és egyértelműen az eszköz miatt, mert direktbe rákötve kábelen is csinálta. Viszont ha a gépedtől eljut az átjáróig, de a neted viszont kimarad, akkor vagy T oldali gond, vagy a gateway wanjával nem oké valami.
[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
válasz dchard #55446 üzenetére
Vagy esetleg nem szarakodnak kábellel, meg rézzel, hanem optikát húznak (jó, ez persze nem reális), és úgy adják a TV adást mint a DIGI, az ONT csinál DVB-C-t, meg analóg jelet is, sávszél is megmarad, mindenki happy.
De gondolom a T ott sem csinál ilyet ahol optikája van.Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szőröscica #55474 üzenetére
Én bejelenteném hibára a helyedben, screenshotolj pingeket és mutasd meg, ha kimennek, én is így csináltam. Nem vacakoltak utána vele, csere volt, azóta jó. Vonalmérést meg úgyis fognak csinálni, ha bejelented, szóval ha mégis náluk van a gond és nekik is elveszik az eszközig, akkor meg azt próbálják elhárítani (legalábbis remélhetőleg ).
-
szőröscica
addikt
Downstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Channel ID Frequency Power SNR Correctables Uncorrectables
1 QAM256 546000000 Hz 5.0 dBmV 39.9 dB 40 12
2 QAM256 554000000 Hz 4.8 dBmV 40.3 dB 76 12
3 QAM256 562000000 Hz 4.7 dBmV 40.3 dB 108 5
4 QAM256 570000000 Hz 4.3 dBmV 39.9 dB 133 12
5 QAM256 346000000 Hz 6.8 dBmV 42.5 dB 68 12
6 QAM256 354000000 Hz 6.9 dBmV 43.2 dB 50 10
7 QAM256 362000000 Hz 6.6 dBmV 43.2 dB 68 9
8 QAM256 370000000 Hz 6.6 dBmV 43.2 dB 81 1Egyébként ezek jó vagy rossz értékek?
-
dchard
veterán
válasz Renato1993 #55473 üzenetére
"és úgy adják a TV adást mint a DIGI"
az ország egy tízezred részén?
"az ONT csinál DVB-C-t, meg analóg jelet is"
Egy típust és gyártót kérnék ehhez, számomra nem tűnik reálisnak hogy egy ONT az összes multiplexet folyamatosan leszedi majd RF jellé alakítja, ha meg csak egy TV számára tudja ezt egy időben megoldani egy adással, azzal nem vagyunk beljebb.
Dchard
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szőröscica #55477 üzenetére
Ezek jó értékek.
Milyenek az upstream értékek? -
szőröscica
addikt
válasz kabelmania27 #55479 üzenetére
Channe US Channel Typ Symbol Rate Frequency Power
1 ATDMA 5120 Ksym/sec 45200000 Hz 43.5 dBmV
2 ATDMA 5120 Ksym/sec 32400000 Hz 43.5 dBmV
3 ATDMA 5120 Ksym/sec 38800000 Hz 43.5 dBmV
4 Unknown 0 Ksym/sec 0 Hz 0.0 dBmVTotal Correctables Total Uncorrectables
624 73[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szőröscica #55480 üzenetére
Ezek az értékek is rendben vannak.
-
btz
addikt
Tegyük fel hogy van egy bejelentet hiba amire automata SMS jön hogy a hiba elhárult, de valójában megmaradt és már sokadjára ugyan ez jön vissza.
Jár e a kötbér a hiba ki nem javítása miatt az első bejelentéstől számított 72 órán túli időszakra?ⓑⓣⓩ
-
legenda
amennyiben az sms érkezését követően, az abban foglaltak ellenére is adott továbbra is a hiba, úgy - minden alkalommal - jelezni kell a szolgáltató irányába, hogy nem tekinted elhárítottnak a hibát, mert az a tájékoztatással ellentétesen, azóta is fennáll.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Petari
csendes tag
Itt elég sok argumens volt a Telekom javára. főleg dchard részéről.
Az egyik lényeges, hogy az IPTV azért kell, mert a klasszikus digitális kábel TV elavult Mpeg2 tömörítést használ, ami nagyobb sávszélességet igényel. Meg, hogy a hazai felhasználók többségének TV-jei nem tudják az MP4-et. Pontosabban a h263-4 codecet.
Na most nézzük meg:
IPTV: kell Internet, modem, set top box
Kábel TV MP4 tömörítéssel: kell only set top box - de az sem újabb TV esetében !A dolog annyira világos és átlátszó, hogy kár időt vesztegetni. Az IPTV több jövedelmet biztosít a szolgáltatónak. Mert több TV esetén + díj van. Meg eleve többe kerül. + követhető hogy a felhasználók melyik műsorokat nézik - ami nyilván pozitív dolog, de rossz célra is lehet használni.
Ami a sávszélesség lefoglalást illeti - mi foglal le többet ? Állandóan nyomni a mondjuk 100 TV csatornát, vagy nyomni csak azokat, amit néz is valaki (IPTV eset) Nyilván a második igényel kevesebbet. De, ha a szolgáltató kapzsi, és nem igazán érdekli a felhasználó, akkor megy a rizikre - hogy úgysem lesz azon a csomóponton hogy a 150 felhasználó 90+ műsort néz . De ha mégis az az eset áll be, akkor jönnek a hibák - amikről itt is olvashatunk. Egy dolog az Internet lelassulás, az IPTV esetében ez szaggatást okoz - nézhetetlenséget. Vajon hány ilyen eset van valójában ?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Petari #55484 üzenetére
MP4? Jó lesz az MPEG4-nek is igen. És nem érted azt sem, hogy miért tartson négyféle különböző típust, ha DSL vonalon IPTV-t tud csak, akkor IPTV kell, és egységesítenek IPTV-re ennyi.
Próbálsz kötekedni, de ahhoz még tanulni kell egy keveset.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Petari
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #55485 üzenetére
Mi a probléma ? Itt te kötekedsz - korrigálod a nem létező hibát. MP4 az = Mpeg4 - ami megint egy nem pontosan definált tömörítési kategória - amibe például a DivX is bele esik - az pedig vagy 15 éve keletkezett.
IPTV kell - miért ? Mert a Telekom azt mondja - semmi más valódi oka nincsen. És jönnek a "szakértők" akik semmi valódi okot nem tudnak megadni, csak az embert tudatlannak nevezni. Az összes tudásuk meg abból áll, hogy dobálóznak különböző szakszavakkal. rövidítésekkel, amiknek nem is tudják a valódi tartalmát, lényegét. Én egész másképpen gondolkodom.
Itt van a hasonló példa: Microsoft - 2001 óta nem adtak ki semmi új Windows, ami tényleges előrelépést jelent. Mind a Win NT-re épül, amit nem is a Microsoft emberei fejlesztettek ki. Vista - nemigen mondott rá senki jókat. 7-es - kicsit jobb mint A Vista, de semmi igazi + az XP-hez képest. 8-as - rossz koncepció asztali gépeknek, jött is 8.1-es patch hamar ... Főleg kozmetikai újítások, no meg a "nagyobb biztonság" - amit csak azzal érnek el, hogy a régi Windows verziókat nem támogatják többet.
Akinek van esze, látja miről van szó - eladni az új verziókat. A SW cégek meg persze benne vannak, és az új SW nem megy a régi Windowsokon. Nem azért mert nem mehetne, hanem mert úgy van beállítva, hogy ne menjen.
Ez az eset az IPTV-vel is - nem azért nincs klasszikus kábel TV mert az túl sok sávszélességet foglal le, hanem mert valakinek az IPTV jobb . Néhány év múlva ki kell találni valami újat - és akkor az IPTV lesz az, ami nem jó. Mert el kell adni/bérelni az új modemet, set top boxot, TV-t ... Az utolsó mondat a lényeg. -
madle
őstag
Sziasztok,
Van egy meglévő arany szintű mobil előfizetésem Telekomnál. Az lenne a kérdésem, ha otthonra szeretnék TV-t illetve Internetet, akkor ezeket be tudom e azonnal hozni a mobil előfizetéshez ilyen Arany programban? Vagy külön megy a két dolog teljesen?
Üdv, és köszi előre!
-
bul07
nagyúr
Szerda este megrendeltem ezt a tv-t Samsung UE48H6400, ma reggel fél kilenckor hívtak hogy visszaigazolják, ha már hívott HD-t is aktiváltattam ami mostanra már aktivá is vált , ha ilyen gyorsan megjön a tv akkor egy szavam se lesz
Amúgy szerencsém volt hogy nem volt rámenősebb az ügyintéző mert most reggel 7-kor jöttem haza a munkából és alvásból vert fel, homályos az egész beszélgetés simán rám tudott volna bármit beszélni, bármilyen minicsomagot (volt már ilyen, alvás közbe felveszem a telefont és nem emlékszek semmire , a hívás naplóból látom hogy beszéltem valakivel, de hogy mit )
De hogy még mindig nem tudok belépni a honlapra hogy ellenőrizzem a hűségidőket , valakiket nagyon el kéne a Telekomnál
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
1 hete lett Samsung smart Tv-nk,és mellé kértünk 20 új csatornát,de nem is ez a lényeg.Hoztak egy ilyen új fajta boxot,és ugye teljesen megváltozott a felület is.Innen kezdődnek a gondok..szó szerint HASZNÁLHATATLAN az egész.Mondom miért...a gombok reakcióideje olyan 3 másodperc,csatornát alig lehet váltani,sokszor ha csatornára nyomok,ilyen információs pult jön be,nem vált oda..
Nagyon megköszönném,ha bárki tudna segíteni. -
313313
addikt
válasz Szabcsizz #55492 üzenetére
IP-TV, Sat tv, digitális kábel tv? Meg eszköz típust se ártana leírni. Továbbá felvevős/nem felvevős...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Renato1993
tag
válasz dchard #55478 üzenetére
Ha már te írtad ezt a cikket, biztos jobban vágod a témát mint én
De az tény hogy a DIGI-nél FTTH övezetben kapsz egy ZTE ZXA10 F625G, vagy egy Huawei EchoLife HG8242-B ONT-t, azon van egy coax kimenet, arra meg annyit TV-t raksz rá amennyit szeretnél, a csatornák nagy része jön analógon, az összes meg DVB-C-n, és csak akkor kell STB vagy előfizetői kártya ha külön fizetős csomagot akarsz nézni.
És egyszerre annyi csatornát nézel amennyit akarsz.
DIGI kábel TV összefoglalója
A fenti típusok alapján utánanézhetsz hogy pontosan milyen technológiát alkalmaznak, de működikGigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
törölt tag
válasz Renato1993 #55495 üzenetére
"És egyszerre annyi csatornát nézel amennyit akarsz."
Nekem egyszerre elég egy csatorna...
Aztán most nekiállom bombázni digit, hogy ugyan jöjjön már egy világvége településre, ahol max. a zótépénél nagy az 1m2-re jutó sűrűség, ha segíly nap van
Aztán ha mégis (mégsem) idejönnének, olyan tv-t is venni akarok tőlük, amint egyszerre 50 csatornát nézhetek -
adika4444
addikt
Azthiszem, ennek sokak fognak örülni. csak ne reseteljétek EPC3925 uraságot!
próbáljátok meg azt, hogy törlitek az IPT-ből a jelenlegi MAC address-t, és beraktok egy másikat, például Bluetooth kártyájét klónozzátok routerre.
Egy barátomnál ha jól értettem ez ment, én majd most fogom kipróbálni, csak jelenleg lógnak a HGW-n és nem akarom újraindítani.
Ha siker, vagy nem siker írok, de ha valaki akarja és tudja, próbálja ki!
Elvileg megy.üdv, adika4444
-
Locutus
veterán
Ha csak a ledek egyszerre égnek a főbeltérin, és elindulás helyett mindig ujra elalszik minden, majd ujra elindul, majd ujra, és ujra... akkor gondolom döglött igaz?
Igen, a kb 1 hónapja cserélt winchesteres beltériről van szó.... Komolyan mondom, ha most megint 47 percet kell telefonálnom az ügyfélszolgálattal, akkor inkább lemondom a francba az egészet...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
adika4444
addikt
Ezt már láttátok? Mellébeszélés, ahogyan a Telekomtól megszoktuk.
[T-Home: nincs konkurencia, nincs kedvezmény?]üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest