Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    Szia dchard!(azt hiszem nick-et nem szokás nagybetűvel írni,de elnézést ha nem így lenne)
    A 30518 postban leírtam némi gondomat.Közben annyival jutottam előrébb hogy ma egy kedves hölgy az üfsz-ről kapcsolta a hibákkal foglalkozó műszakis kollegát és ő korrekten próbált állítgatni a vonalamon,de nem javult a helyzet.Az SNR értékeken látszott némi változás de a sebességem stabilan 15-16Mbps volt innen nem is mozdult el.Próbáltam ftp-ről vagy nagyobb sebességű szerverekről letölteni de mint ha be lennék most korlátozva erre a sebesség maximumra,nem megy egy szikrát sem feljebb pedig három-négy hónapig mindíg jött 18-19Mbps-el lefelé az adat.Tudom csak pár száz kb ami nem stimmel csak furcsállom hogy idáig bőven megvolt a 20Mb-es letöltés :F (2.1-2.2MB simán megvolt)
    A fórumot olvasgatva a hozzászólásaid alapján arra jutottam, lehet az elmúlt napok sok szakadása miatt kapott a vonalam egy SNR lock-ot ??
    Erre tudok hivatkozni a műszakis kollegáknál,mert mondták holnap(ma) jelentkezzek ha nem javul a vonalam illetve hogy van e még szakadás.Ez utóbbi megjavulni látszik,mert nem vettem észre szakadást a délutáni javítási kísérlet óta.
    Köszi előre is!! :R

    [ Szerkesztve ]

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák