Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osi222

    tag

    válasz Gabesz84 #17650 üzenetére

    No végre egy sorstárs :D
    Ma a harmadik ZTE szörnyet hozták ki, persze tök feleslegesen. Ugyanazt produkálja, semmivel sem jobb. Az első 10 percben vígan ment, azóta egyfolytában dobálja a kapcsolatot. Technikusnak nevezett úriember nem tudott mit hozzáfűzni, szerinte az belefér hogy 1 percet kell várni pl. az index.hu megnyitására. Más cserekészülékük nincsen, csak ezt szórják. Vagyis megoldást a problémámra nem tudnak. Per pill. az az érzésem visszatérek speedportra, azzal az utóbbi egy évben aránylag satbilan ment minden, és a többszálú letöltés, dydns és különféle port forwardingot is kiválóan be lehetett rajta konfigolni. Tehát az általad felvázolt problémák (szerencsére) nálam nem jelentkeznek. Nálam egy 64.04.58 fw van fent, talán léteznek ebben is különbségek. Mi annó speedportokat remote updateltünk, lehet ebben is van különbség.

    Ezekután már csak az a kérdésem, hogy milyen alternatívák léteznek? Ha ennyire silány a T készülékarzenálja, és még hozzá azt is rábökik, hogy ez így teljesen normális, ez már mindennek a legalja. Az egy dolog, hogy csak ez az egy készülék van náluk készleten, de az már felháborító hogy szakértelem egy szál sincs náluk, és az egyértelmű problémákra semmiféle megoldást nem tudnak találni. Sajnos nálunk itt Pesten az I. kerben más alternatíva dsl-en kívül nincs, pedig ezekután az első az lenne, hogy válatnék.
    Így marad első körben a speedport, és ezzel párhuzamosan meg a sorstársak keresése, hátha valaki valamilyen megoldást már kiagyalt:)

Új hozzászólás Aktív témák