Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz kali #154322 üzenetére

    A telekomos multicast adás csak a Telekom vezetékes hálózatán létezik. Ez biztos. Olyan box, ami csak ezen multicast adás vételére van felkészítve, nem fog tudni venni adást olyan hálózaton, ahol az általa keresett stream fizikailag nincs jelen.
    Hogy más telekomos előfizetési helyen működik-e, passz. Ki kell próbálni. Ha azon a helyen is van tévé-előfizetés, akkor szerintem mennie kellene. Más kérdés, hogy akkor minek vinnél saját boxot.
    OTT műsorszórás, ami működhet más szolgáltató hálózatán is, hivatalosan nincs, legalábbis mezei előfizetők számára nem elérhető. Régebben volt itt olyan, akinél valamelyik box fejlesztői verziója volt, azon ment OTT módon is az adás. De az előfizetőknek nem ilyen boxot adnak.

    De szerintem alapból rosszul van megközelítve a probléma. Vannak olyan szolgáltatók, amik direkt interneten keresztül, OTT módon szolgáltatnak (Sweet TV, Direct Now, Yettel TV, stb.). Azok biztosan működnek úgy, ahogy rasotamas fórumtárs szeretné.

Új hozzászólás Aktív témák