- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz PioDVD #128300 üzenetére
Szia,
A használt csatorna értékére nézz rá esetleg.
A Wireless beállításoknál show advanced és megjelennek részletesebb konfigurációs lehetőségek.
Ami még beugrik, hogy ha WPA2-WPA3-PSK vegyes titkosítás van beállítva, akkor sajnos nem minden WPA2-t tudó eszköz kezeli, olyankor muszáj a csak WPA2-PSK.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Egész nap szaggat a tv. Sat tv családi csomag. Hol kimerevedik a kép, hol kiírja, hogy gyenge jel nézze meg az antennát. Más is tapasztalt ilyent?
-
Beni2360
félisten
Megnéztem, nekem van egy domino sima 1gb nettel és 80 perc beszélgetéssel. Ezt második simnek használom út közbeni etye petyére. Ez egy évig majdnem elég. Most erre kaptam 2gb-t. Ez árad a dim lejárati ideig?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
Telekom tv+net+telefon előfizetéshez továbbra is jár ingyenes TV GO szolgáltatás?
Ha igen, akkor hogyan lehet aktiválni?
Android TV-n tudom futtatni?
Köszönöm a válaszokat előre is!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lajcsika
tag
Talán valaki rájött már. Van egy Broadlink RM3 mini univerzális távirányítóm amihez szeretném hozzáadni a Telekomos smart tv boxot, de ennek a gyárója nem szerepel a kiválasztható Brandek között. Melyik márka, gyártó készülékét adjam meg, hogy felismerje?
-
PioDVD
senior tag
Kösz! Sajnos úgy sem látja. Az is lehet, hogy a gépen van valami elkonfigolva. Több pc nincs a házban tesztelni, most az jutott eszembe, a laptopon letiltom a gyári WiFi-t és úgy tudom próbálni, ott működik-e? Annyira nem értem a dolgot , mert az egyéb 2.4 Gh-es ap-kat látja...
-
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
válasz R3laX #128313 üzenetére
Egyébként most állítólag azért csúszik a Magenta1 1000/1000 bekötésem, mert a 4-es osztó helyett 16-ossal jött be az előző vállalkozó csapat, így gyenge lenne a jel. A korrekt új csapat 1 hónapja volt itt kijavítani az épületben elrontottakat, de sajnos azóta áll. Szerintetek ilyenkor mennyi idő kábé még a bejövő osztók javítása? Nincs valakinek tapasztalata, hogy milyen folyamatokat kell még végigvárni? Most sem mond senki semmit . Ilyen engedélyek csak megvannak már nem? Azóta már Lölö is lefogyott . Tibetből meg szamárral is megjöttek volna már az eszközökkel.
[ Szerkesztve ]
-
kbela365
tag
Mi a legfrissebb szoftver verzió az androidos boxhoz?
És hogyan lehet azt beállítani, hogy ha kiválasztom, hogy a guide-ban csak a kedvenceket mutassa, akkor az maradjon is úgy? Jelenleg minden bekapcsolás után az összes csatornát mutatja, ilyenkor fel kell menni a lista tetejére és átállítani a kedvencekre. Az előző boxhoz képest ez jelentős visszalépés kényelemben. -
válasz #78121280 #128275 üzenetére
Lehetséges, hogy azok is megkapják ezt az átfogó 3890v3 frissítést akik nem Android SmartBoxot használnak? Mert tudnák örülni ha az "STA elkülönítés" -t kikapcsolhatnám. Mondjuk épp azt sem találom, hogy a Szoftver illetve a GUI verziót hol tudnám megnézni.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Cranberries
aktív tag
Sajnos úgy néz ki, hogy az Androidos TV Box-hoz adott távirányító tönkrement. Használtam, letettem majd a következő alkalomtól fogva nem reagál egyetlen gombnyomásra sem, nem tudok vele semmit sem csinálni. Elemcsere megvolt és a Box-szot is áramtalanítottam, de semmi. Valami ötlet?
-
Grawens
senior tag
válasz Cranberries #128321 üzenetére
Próba.
"Kezdés előtt figyelj arra, hogy a távirányító legyen a SmartBox 1 méteres közelében. Az OK és Mínusz [–] gombok 5 másodpercig történő együttes nyomva tartásával indíthatod az összekapcsolást. " -
jbl
aktív tag
Optikai fejlesztések lesznek vidéken?
-
kopa1
aktív tag
válasz Cranberries #128321 üzenetére
A távirányítóban a negatív pólus "ellentartóját" próbáld meg picit késsel vagy valamivel kintebb húzni, van akinél megoldotta
"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
törölt tag
válasz poli27 #128325 üzenetére
Amiket észrevettem:
Lett egy Internet idő (NTP) menüpont,
Esemény napló nem jár több órával előre,
Ipsec PassThrough,
PPTP PassThrough
WI-FI Ütemezés,
WI-FI-nél ATF gomb,Ki lett szedve:
IPv4 és IPv6 Custom DNS megadásának lehetősége,
nem működő bridge mód gomb és a PPPoE PassThrough utóbbi nem kell koaxra.
5GHz WI-FI eltűnt a 160 MHz -
Voice24
őstag
Hali!
Két kérdésem lenne (bár lehet, hogy összefüggnek, tehát csak egy):
- Nincs akadozás a vezetékes internet vonatkozásában? Nálam furcsán működik, néha pár másodpercre megszakad (de lehet, hogy összefügg a másik kérdésben leírt problémával)- Szerdán este (pont meccs közben) volt egy hosszabb áramszünet a környéken, ami során többször is egy-egy másodpercre visszajött az áram, ami nyilván nem tett jót az elektromos kütyüknek. Utána minden működött normálisan, volt tévé és volt net. Viszont a második, ritkábban használt boxot csak ma akartuk használni, és az bizony nagyon nem akar működni. Folyamatosan újraindul, mint amikor áramtalanítva lett. Eljut a bejelentkező képernyőig, ahol a hálózathoz csatlakozásnál és az IP-cím fogadásánál is megjelenik a pipa, tehát addig rendben, utána még megjelenik a háromszöges háttér, majd pár másodperc múlva újraindul az egész, mintha áramtalanítottam volna, és ezt csinálja a végtelenségig. Csináltam "valódi" áramtalanítást is, kihúztam egy időre a hálózati kábelt is, de semmi változás.
Na és itt lehet kapcsolódás az első kérdéshez, mert ahogy ennél a boxnál szórakoztam, egyszer csak leállt a net is a lakásban. A másik tévébox ment tovább, nem állt meg, de a pc-ken a net leállt. Ekkor újraindítottam a Sagemcomot is, ami után a jó box továbbra is jó volt, a rossz tovább csinálta az újraindulásokat, a net viszont hektikusan működik.
Lehet, hogy a Sagemcomban adódott valami bibi az áramszünet miatt? Elvileg a tetején lévő ellenőrző ledek úgy világítanak, ahogy eddig, tehát azok szerint minden rendben van. -
zsoca29
tag
Üdv!
Ma arra lettem figyelmes,hogy még délután néztem a tv-t minden ok.
Később kapcsolnám be a tv ok,de a box nem kapcsol.hm...
Próbálgatom,de nem reagál semmire a tv be tudtam vele kapcsolni,de már a box nem.
Mi lehet a gond??
Újraindítottam a boxot,cseréltem elemet a távba hátha,de nem reagál semmire.
Et így nagy gond,hogy táv nélkül nem lehet csatornát váltani.
Vagyis lehet mert rádugtam egy egeret úgy tudom tekerni,de úgy csak minden második csatorna jön be...
Most nem tudom mi lehet a gond a táv vagy a box-al van valami.
2 box van a másik az jó..Valaminek volt már ilyen probléma??
-
válasz zsoca29 #128329 üzenetére
Ha új boxod van párosítás után az infrát a box figyelmenkivül hagyja. Próbálj egy reset-et. Az talán segít.
Tartsd benyomva power gombot miközben áramot adsz neki. A hanyatlökött zöld manus után lesz egy menűd. Keresd ki a Factory reset-et, és adj neki.
Reboot ha esetleg nem lenne egyértelmű.
Természetesen lehet rossz is, de ezt tudnia kell. Neked meg a regisztrációs adatokat.
Ha semmit nem értettél akkor ugord át ezt szöveget. -
Lajcsika
tag
Nem tudja valaki,hogy a smart tv box androidja/9/ melyik Netflix verzióval kompatibilis? A legújabbat felraktam, de nem kompatibilis az eszköz ezzel a verzióval ezt írja!
-
R3laX
addikt
válasz R3laX #128314 üzenetére
Most a TV úgy tűnik jó Invinetwork-ön(max 1-2HD adáson beakad a hang 3sec-enként szokásos minőség).
Viszont egy reconnect azért kellett a net-nek, nehogy már úgy működjön mint 15 éve.
Istenem, én már tényleg megölöm az összes szolgáltatót (vicc...)Egyébként ennyit a Telekom fórumról, meg úgy az egész ügy rendezéséről .
-
R3laX
addikt
válasz csako #128339 üzenetére
Hehe, jahh. Lassan könyvet is írhatnék... Ennyi idő alatt meg végképp. Szóval ha valahol ki van alakítva már a Telekom optikai bekötéshez a csatorna, onnan aláírásokkal 1 év, mire bekötik. Ez MO. Tényleg már arra is marha sokat kellett arra is várni, hogy egyáltalán meg tudjam rendelni..
Persze-persze : [link][ Szerkesztve ]
-
-
Lajcsika
tag
Akit érdekel Netflix felrakása a smart tv boxra az írjon és segítek, én már rájöttem, hogy is megy ez.
-
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #128341 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz st3v3np3t3r #128341 üzenetére
Tényleg, l4sz@rom úgysem hívnak , meg úgyis kiadnak ezek minden cégnek, csak informálni nem tudnak rendesen. Le is tépem a fejét annak aki szórakozik most már... Elküldöm egy másik univezumba(vicc.. ). [link]
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na az ajándék 2 gb mobilnet mára eltünt és a hétvégén használt adatot az alap mennyi s égből vonta le. Na majd megy a telefon.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
R3laX
addikt
válasz adika4444 #128347 üzenetére
Áááh , katasztrófa. Írtam most a városi kerületi képviselőmnek. Tavaly még szó volt a Digi-ről is, hogy jönnek ide a másik lakótelep után, de az is megállt. Meglátjuk mit hozunk össze, most már tökmindegy melyik szolgáltatónál. Ennyi volt a Tcom iránti lelkesedésem, ezt most már tényleg elcseszerintették. Van egy határ.
[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
-
Grawens
senior tag
válasz Cranberries #128349 üzenetére
Akkor az sajnos megdöglött. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest