Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz #78121280 #106104 üzenetére

    Akkor hamar elkiabáltam a dolgot, bár nem is tudom mire számítottam, mikor a Sagem ONT is bővelkedik tucatnyi buggal és azért már egy ideje piacon/használatban van az eszköz, javítás még sincsen.
    (Mondjuk engem a legkevésbé érint a dolog, mert minden létező tekintetben, amiben lehet kiiktattam saját router-rel, telefon pedig nincs rákötve, de gondolom az sem igazán működne, ha néha ONT restart után pirosan világít a telefon led az ONT-on és "not registered"-et ír a wbes felületen :DDD )

    MÁS: (#105649) Pubszon (#104750) lszlogal

    Korábban volt róla szó, hogy Spec 2-es területen át lehet-e szerződni Spec 1-re és ha igen hogyan. Utánakérdeztem, voltam átszerződni a drágább árról, az olcsóbbra, a csomagban semmilyen szolgáltatás nem változott és simán engedte a rendszer, hogy az olcsóbb(Spec 1-es) árra módosítsák a szerződésemet(meglévő hűségidő nem változott/tolódott ki, maradt minden az eredeti szerződés szerint, mintha akkor kötöttem volna új ügyfélként eleve Spec 1-es árra!), így én is azt javaslom, hogy aki most Spec 2-es szerződése van, nézze meg a weboldalon beírva a jelenlegi címét, hogy ugyanaz a szolgáltatások olcsóbbra, jönnek-e ki és ha igen váltsanak minél előbb!! Személyes ügyintézés a legbiztosabb(vagy telefon, a weboldalt nem ismerem, ha az ügyintéző szerint ez nem lehetséges, diktáld be nyugodtan a címedet és a rendszer engedni fog módosítani még biztosan az új csomagok megjelenése előtt!!

    Az ügyintéző szerint, ha akartam volna tudtam volna kisebb(alacsonyabb árú) csomagra is szerződni, de nekem teljesen megfelel a jelenlegi is, így már megkaptam az e-pack kedvezményt úgy is mondhatjuk. :U

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák