- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTomee
tag
válasz wmati #102754 üzenetére
Amúgy mostanában tényleg sok a gány.. Tesóm Maganta1-es lett Optika. Tudni kell róla, hogy nem műszaki beállítottságú. A szakembör piros GPON leddel (-29db) otthagyta, hogy elindult a TV és a net is...viszlát. és ez ennyi., ilyen
Persze akadt, szakadozott 2 órán belül..este fele. Másnap T-s ember (Nem maszek johnny) -17db re levitte. Zöld lett a LED és persze azóta is hibátlan..[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
nagyle
csendes tag
válasz HTomee #102757 üzenetére
Nálam 6 hónapja megy az optika, kezdetektől fogva -25dBm-es Rx-el, és beton stabil, mindíg megvan a gigabit sebesség fel/le. Szóval Nálad nem a -20dBm miatt akad a TV.
A szerelő egyébként rendkívül igénytelen mechanikai kötést csinált, pl. semmi száltörés meg tisztítás, csak simán levágta fogóval és ennyi. Szóval ha később mégis kellene, tudom, hol a vételi tartalék :-) -
lszlogal
senior tag
Ma tettek át engem ED 3.0-ra, és egy Sagemcom FAST 3686 V1 eszközt kaptam egyenesen attól az embertől, aki a körzetemben felelős a hálózatért (most mindenkit rak át rézről ED.-re, mert jövőhónaptól már a rezes hálózatot nem tartják karban - csak ezért ő jött kötni).
Mondta, hogy 150Mbps-nél magasabb sávszélre ne nagyon számítsak (300-as csomaggal). Csúcsidőben (21:00) lement a sávszélességem 10-15 Mbps környékére (a Telekom 15/4Mbps-t garantál le-feltöltés irányban koaxon). VDSL2-n stabilan megvolt a 83/25 Mbps.
A végére egy kis jó hír:
A Telekom felvett a területünkre egy szintezőcsoportot, akik rendbe fogják kapni a hálózatot, szóval sokkal jobb lesz a helyzet (elvileg).
[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
Srácok olyan problémám adódott a F@st5655 v2-vel ,hogy napokig megy szépen aztán nem segít semmi csak az áramtalanítás. A logban ez található: Incorrect Modem credentials was provided at login from 192.168.1.109
Ez a gépem ip címe. Mi lehet a problémája?
-
taip
senior tag
válasz lucky07 #102748 üzenetére
Nálam is pont ugyanez van.
Ha QR kóddal próbálom, akkor kiírja, hogy hibás PIN kód. Ha manuálisan, akkor a PIN kódnál azt írja, hogy "ERROR".
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
lucky07
aktív tag
Így van pontosan ez van nálam is.
Pedig már a telefon is volt párosítva anno megvétel után tesztként. TvGo regisztráció is van.
Nem értem mi lehet a baj.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
blg
senior tag
1, nincs emlékeztető funkció, vedd föl, ami érdekel
2, ez ilyen. a felesleges sorozatfelvételes tételeket még felvétel előtt törölheted a felvételre vár menüpontból.
3, műsorújságban az előretekerés >> gombbal tudsz napokat ugrálni előre, vagy pedig az opciókban tudsz konkrét napot kiválasztani. -
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy rendeltem egy magenta 1-es csomagot és ennek az internetbekötésével akadt meg a folyamat.
Már többször beszéltem a telekom-mal (kb. 6-8 alkalom, egy idő után már nem számolja az ember.), mert a probléma az, hogy az utcában lévő telekomos csatornát a kiérkező szerelők nem tudták felszedni, le van rohadva így azt ki kéne cserélni.
Ez másfél hónapja történt és még mindig nincs kicserélve... Az ügyfélszolgálat nem tud semmit se mondani, hogy mikor fog megtörténni a csere (még annyit se, hogy kb.).
A kérdésem igazából az, hogy ilyen az esetben a telekom-ot terheli valami felelősség, hogy mennyi idő alatt kötelesek megcsinálni a bekötést, vagy jelezni felém, hogy ők erre képtelenek?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sapphi #102769 üzenetére
Szerződést kaptál? Azon van egy keltezés, attól számítva 30 nap a telepítési határidő. Utána szerintem kötbér igénnyel élhetsz(?). Az ügyfélszolgálat nem fogja megmondani az ennyire technikai jellegű dolgokat szerintem, ezen ne is csodálkozz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
savior
őstag
Regisztráltam az MT azonosítóval a tvgo.hu oldalon.
Beállítottam a böngészőből, hogy fizetős és felnőtt tartalomhoz pin kód kelljen (gyerekzár).
Ez érvényes akkor is, ha a tv-n akar valaki a családból fizetős tartalmat nézni (tehát akkor is kell a pin kód)?
Vagy tv-n külön kell beállítani, hogy a tvgo-s filmeket ne lehessen csak úgy megnézni?Nem lenne jó, ha véletlenül a szülők elindítanának valami filmet, aztán meg megnőne a számla.
[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
jzsolt11
tag
válasz savior #102771 üzenetére
A set top boxon nincs tv go, az egy online szolgáltatás, ami PC-n, iOS-en és Androidon érhető el. A boxon a videótékát lehet blokkolni a Beállítások/Gyerekzár és Fizetős szolgáltatások zárolása menüpontban PIN-kóddal.
Btw: véletlenül nem nagyon lehet kölcsönözni, hiszen nagy betűkkel írja hogy az adott tartalom kölcsönzése hány Ft, és kétszer is meg kell a szándékot erősíteni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy Tab S5e / Galaxy Watch4 LTE / Asus Vivobook S15
-
draco31
veterán
Hali!
Lehet hogy gyagya a kérdés, sőt biztosan nem a válasz, de megkérdezem.
Kb 15 éve van vezetékes telefonunk, vagyis hát antennás, de vezetékesnek szokás hívni.
Erre az előfizetésemre tudok én TV-t vásárolni részletre? Vagy csak akkor, ha lenne valamilyen TV szolgáltatásom is?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
lszlogal
senior tag
válasz draco31 #102773 üzenetére
Elvileg csak akkor, ha rendelsz más előfizetést is és vállalsz rá két évet (legalábbis a Telekom kedvezményt akkor kapod).
Másolom:
"Kedvezményes árakon az alábbi feltételek teljesülése esetén vásárolhatsz:
- Feltétel a 6 hónapos folyamatos Telekom otthoni vagy mobil számlázás, és számlafizetés megléte.
- Legalább 6 hónapja otthoni szolgáltatással rendelkező előfizető vagy és további 2 éves hűségidőt vállalsz.
- Legalább 6 hónapja arany/platina kártyás havi díjas mobil előfizetőnk vagy és új otthoni előfizetés mellé 2 év hűségidőt vállalsz.
- Amennyiben kizárólag otthoni telefon szolgáltatással rendelkezel, és ebben az esetben újabb otthoni (TV és/vagy otthoni internet) szolgáltatást rendelsz.
- Otthoni előfizetéshez rendelt eszköz kiszállítása legkésőbb 30 napon belül megtörténik."
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
chungee
addikt
Estét!
Bocsánat az OFF-ért Telekom Domino feltöltőkártyás milyen feltöltési egységek vannak postán, benzinkúton stb 1.500-2.500...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Csak Optikai bekötéshez lehet kérni COAX-ot a tévékhez vagy csak IP tv van? Diginél van ilyen,csak a telekom is csinálja-e?
-
jzsolt11
tag
válasz grabber #102778 üzenetére
Nem koax lesz, hanem utp megy majd a stb-ig. Iptv és sat van már csak. Szerintem optikán soha nem is volt más csak iptv. Koax területeken érhető még kb 25-30 csatorna dvb-c rendszeren ingyenesen. De olyat se lehet már külön rendelni. Iptv bekötésnél kérésre kialakítanak a digitális ktv-hez is egy végpontot oszt jónapot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy Tab S5e / Galaxy Watch4 LTE / Asus Vivobook S15
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz grabber #102780 üzenetére
Jobb lenne, de nincs koax. Akármennyire is jó lenne. Optika mellé már a SAT TV-vel is voltak problémák. IPTV van 3 STB-ig, utána köthetsz még egy TV előfizetést, arra kapsz még egy ONT-ot, és onnan húznak kábelt a 4. STB-ig.
(Ilyenkor felvetődik bennem a kérdés, ki néz a mai világban egyáltalán TV-t? Nem, hogy 4 TV-n.)
-
addikt
válasz DJ. Ru$y #102782 üzenetére
Amikor a nagyszülők is egy házrészben laknak,akkor kell még tv,meg gyerek is van. Mindenki saját házat akar stb,de az elég drága mulatság és idő is kevesebb marad. De ez más téma. Én még el lennék nélküle,de nem mindenki ennyire modern. Sportot a egyszerűbb tv-n nézni,mint streamet vadászni.
Nem mondom le a régi analóg tv szolgáltatást és akkor meg van oldva a több tv.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz grabber #102783 üzenetére
Saját vélemény: gyereknek elindítasz valami play listet YT-on, amibe te rakod be a videókat, tudod, hogy mit néz és ráküldöd a TV-re neki. Akár egy TV okosítóval, ha nem okos TV van nála.
A nagyszülős résszel teljesen egyetértek.
-
blg
senior tag
Ez egy többek között TV előfizetéssel foglalkozó topik. Legalább itt ne legyen már baj, hogy valaki tévézik.
Én pl. sorozatokat nézek tv-n is, felvételről. Miért ne, ha HD-ban adják? Jobb, mintha le kéne tölteni a virágboltból... (nem minden érhető el legálisan a Netflix/HBO Go/Amazon streaming platformjain, és ha mégis, fizessek elő mindháromra?)
-
DJ. Ru$y
félisten
Mondtam, hogy baj? Felvázoltam a lehetőségeket? Adtam alternatívát? Mondd már el nekem, hol írtam azt, hogy baj. Azt írtam, hogy én magam nem értem, hogy a mai világban ki néz még TV-t. Előbb fizetnék elő valószínűleg olcsóbban az általad említett szolgáltatások valamelyikére, mint TV-re.
(Egy költői kérdés volt, nem véletlen írtam OFF-ba, azt a mondatot.)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Rosszul. Ne láss bele többet abba, mint, amit ír az ember. Leszűröd a hozzászólásaimat, megnézheted hány alkalommal próbáltam segíteni IPTV miatt, és ezt a 3+ TV-s felállást is hányszor vázoltam már fel másnak, ha "baj" lenne a TV, akkor nem segítenék, nem gondolod?
-
jzsolt11
tag
Mondjuk az, akit érdekelnek a kedvenc tv-műsorai, élőben kényelmesen szeret sport és más eseményeket követni (főleg ha egy csatornának van rá csak közvetítési joga), bizonyos műsorokat felvenni és azt később bármelyik boxon visszanézni letöltögetés, hdmi-kábelezgetés, tv-okosító vásárlás stb. nélkül? És még sorolhatnám. (Smart tv meg nem csak arra alkalmas hogy a tv adást lehessen rajta nézni.) Mi olyan meglepő vagy érthetetlen azon, hogy erre van igény? Egy 8 vagy több fős család/lakóközösség esetében a 4 tv-t sem mondanám kirívóan soknak.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jzsolt11 #102790 üzenetére
Ismételten leírnám, amit egy korábbi hozzászólásomban:
"(Egy költői kérdés volt, nem véletlen írtam OFF-ba, azt a mondatot.)"
Költői kérdés = nem vár rá választ az ember.
A Smart TV-t pedig ne keverd a TV adással. Nekem is van Smart TV-m mégsem nézek rajta TV adást. Nem a TV-ről, mint készülékről volt szó, hanem TV-ről, mint szolgáltatásról.Szerintem ezzel le is zárhatjuk a témát.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jzsolt11 #102792 üzenetére
Valószínűleg pont annyira, mint ezt a hozzászólást neked. Remélem tényleg lezártad magadban. Még véletlenül sem szerettem volna megsérteni a lelki békédet.
Zárjuk az OFF-ot. Akinek problémája van írhatja privátban.
[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
Magyar Telekom to deploy MediaKind’s cloud-based TV platform
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Adama123 #102794 üzenetére
Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok, hogy milyen szolgáltatásokat építenek rá, meg hogy ha új platform lesz, növelik-e végre a sávszélességet.
A set top boxok windowsosak, szóval valószínűleg sima távoli szoftvertelepítéssel megoldható a migrációnak a háztartásokon belüli része.
-
viktorhu
veterán
válasz lszlogal #102796 üzenetére
Nem az a lényeg, mert ezek az eszközök már kint vannak, és a szoftvertelepítés lehetősége miatt gyorsan bevezethető bármilyen új iptv technológia / szolgáltatás anélkül, hogy eszközöket kellene cserélni.
Egyébként kicsit nézegetve az oldalt arra tippelek, hogy a videotéka szolgáltatáson akarnak tekerni egyet (van aki a netflixet kötötte be ezen a cégen keresztül) + online visszanéző / szerverre felvevős funkció lenne még kézen fekvő.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sapphi #102798 üzenetére
Ne haragudj, rosszul tudtam. 90 nap a maximum. Itt az ÁSZF vonatkozó része.
-
lszlogal
senior tag
válasz viktorhu #102797 üzenetére
Feltéve ha az a hardware el is bírja. Láttam már egy 2006-os felvevős set-top-boxot a legfrissebb sw-vel futni. És a CISCO ISB boxok alatt sincs akkora vas. Van benne egy kis szar Motorola proci (amit direkt a Telekomnak gyártanak), valamennyi ram és szevasz. Broadcom chipsettel sokkal többre mennének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest