Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz adika4444 #101761 üzenetére

    Telekom hülyesége miatt nem bízhatom ezt saját eszközre koaxon, és nem azért, mert technikailag kivitelezhetetlen lenne, hanem mert nekik ez kényelmes.
    Ez nem teljesen helytálló megfogalmazás. Azért nem engedélyezik, mert így van előírva. Ennek meg technikai okai vannak. Ennyi eszköz használata esetén kell a centralizált felügyelet, a könnyebb beazonosítás miatt is.
    A UPC-se véletlen erőszakolja a szoláltatói eszközöket, de ez a Digi esetében is megvan.

    De a szolgáltatóinál akkor is jobb, ha ezek építik fel a kapcsolatot.
    Nem feltétlen, attól függ honnan nézzük. Az igaz hogy vannak problémák, de ha csak belenézel a shodan-ba látod te is mennyi Asus, Tp-Link eszköz van benne, és mennyi szolgáltatói eszköz. Annak oka, hogy miért van annyi TP-Link, Asus, most okát ne vizsgáljuk, de az esetek X% felhasználói figyelmetlenség, elavult eszközök. Ebben az esetben lényegesen jobb a szolgáltatói eszköz használata.

    Ha viszont kipécéznek, az általában nem ok nélkül történik
    Ez napjainkban már nem így van. Persze vannak célorientált támadások, de az esetek X% már nem így működik. Gyakorlatilag mindenkit, ahol lehet fogást találni, márpedig fogás mindenkinél van. Ha nem így, akkor úgy. Ha időnként bele olvasol IT jelentésekbe, láthatod mennyire ki emelik a lakossági eszközök, felhasználók kiszolgáltatottságát, gyakorlatilag évek óta. Nem véletlen, nem zörög a haraszt ok nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák